Podswietlenie regulacji nawiemu ?? Miał ktos taki problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • borsuk
    Classic
    • 2005
    • 18

hm... nic o tym nie slyszalem, ale do konca roku nie moga zlikwidowac :]
  • sebo
    Ambiente
    • 2004
    • 201

Podswietlenie regulacji nawiemu ?? Miał ktos taki problem?? bo wszystkie podświetlenie mi działa a podswietelenie regulacji nawiewu mi nie działa (Panel z klimatyzacja manualną). wie ktoś co sie mogło stac ze się nie podświetla :>??? :roll: :P
    152 KM/342,8 Nm
    ARL, FMIC, dostroił
    Masters Tuning

Komentarz

• xekon
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 742

Przepalila sie zarówka pod srodkowym pokretlem - Bylo juz walkowane - wyjmujesz pokretlo od regulacji szybkosci nawiewu - waskimi szczypcami wyjmujesz mala zaroweczke bagnetową - ostroznie za banieczke i wkladasz nowa.

Komentarz

• Masmo
        L&K
        • 2005
        • 1145

Zamieszczone przez xekon
        Przepalila sie zarówka pod srodkowym pokretlem - Bylo juz walkowane - wyjmujesz pokretlo od regulacji szybkosci nawiewu - waskimi szczypcami wyjmujesz mala zaroweczke bagnetową - ostroznie za banieczke i wkladasz nowa.
        Jeśli było wałkowane poroszę o link jeśli łaska.
        Jak wyjąć pokrętło? Na chama ciągnąć? Czy trzeba jakiś patent zastosować?
        Z góry dzięki za szybką wskazówkę bo w końcu mnie wkurzyło i chce naprawić to oświetlenie u siebie.
        Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD

Komentarz

• xekon
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 742

Wyjmujesz ciagnac recznie badz kombinerkowo (z czuciem)- tylko jak kombinerkowo to trzeba przez cos zeby nie uszkodzic pokretla.
          tak na marginesie -

Komentarz

Pracuję...