Urwany jeden zaczep od osłony pod zderzakiem przednim

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamSkoda
    Drive
    • 2007
    • 55

"mina ........ bezcenna"
    Dobre!!!
    Coś na rns510 ściągam - zobaczymy za jakiś czas (3GB zajmuje WE i 2GB - EE) co z tego wyjdzie

Pzdrw

[ Dodano: Pią 23 Sty, 09 20:51 ]
    Witam po dwutygodniowej przerwie w temacie.
    Niestey, mapy DX do navi RNS510 nie pasują Dlaczego? Proste, ja mam navi "strzałkowe monochromatyczne" RNS300 (Cruise) a nie RNS510 w kolorze Dowiedziałem się tego zwiedzając aukcje w poszukiwaniu odpowiedniego symbolu mapy. Do RNS300 jest BLAUPUNKT TELE ATLAS E1/E2, np.:

Jeśli chodzi o jakieś obrazy płyty to coś tam ściągnąłem i chyba temat trafiony jeśli chodzi o typ, bo chwilę mieli w napędzie i dopiero wyrzuca błąd. Mapy DX od razu mi wywalił, tym bardziej że były na DVD a nie CD. Poczytałem trochę tematów w branży klonowania płyt i czesto przewijały się opinie o trudności utworzenia obrazu i wypaleniu duplikatu tych map. Dużo zależy od nagrywarki, a reszta to soft i nośnik. Popróbuję jeszcze trochę, ale jak nic nie wyjdzie to pasuję Oryginalnej mapy za takie pieniądze jak chodzą to na pewno nie kupię, bo w tej cenie to mam navi kolorowe na osobnym urządzonku, które mogę przed oczami przykleić do szyby. Poza tym upierając się przy fabrycznych navi, wolę dołożyć 1,5kzł i nabyć to:

lub to:

Ale to bliżej nieokreślona przyszłość A mam tyle w tym tamacie. Gdyby ktoś mógł mi pomóc to chętnie poczytam. Jeśli nie to do zobaczenia w innych kategoriach.
    Pzdrw
  • metrotest
    Rider
    • 2006
    • 506
    • Volkswagen
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
    • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Uwaga na stację benzynową BP w Katowicach przy lotnisku. Przy parkowaniu zachaczyłem tam o krawężnik /było ciemno i nie wydawał się tak wysoki/. Jak chciałem odjechać to auto stało jak na ręcznym. Podnieśliśmy przód i wypchaliśmy, ale i tak poszedł co najmniej jeden zaczep dolnej osłony zderzaka przy kole i teraz trochę wisi - parę centrymetrów
    /jedzie się bez problemu, choć na autostradzie jadę już przepisowo/.

Pytanie:
    1) Jak naprawić i gdzie we Wrocławiu? Czy trzeba wymieniać całą osłonę czy jakoś pokleić/
    przymocować ten zaczep, ew. zaczepy. Chcę to zrobić dobrze, bo czasem na
    autostradzie się dobrze przyciśnie i nie chcę niespodzianek.

2) Przy okazji - czy ktoś zna jakiegoś magika, który umie otworzyć schowek przedni -
    zamek się zaciął a w ASO proponują tylko wyłamanie zamknięcia.

P.S. Ajent oczywiście nie poczuwa się do winy w sprawie krawężnika, bo przecież parking nie służy do parkowania :evil: Zastanawiam się czy pisać do BP /stacja patronacka/, zdjęcia zrobiłem i mam świadka. Policji nie wzywałem bo i tak by nie przyjechali a jeszcze dostałbym jakiś mandat.

EDIT by mod: Znajdujące sie w tym teamcie posty zostaly usuniete do Spadowiska, bo byly niepotrzebnym biciem piany.
    Prosze pisac na temat lub wcale.

Komentarz

• rafalus
      L&K
      • 2005
      • 1140
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Kolegu tu masz człowieka co dobrze spawa plastiki 0713334865, 605692381
      spawałem u niego podłokietnik i nadkole (urwał się ten mały kawałek przy kole z tyłu)

Schowek to chyba tylko włamywacz Ci otworzy mam jeszcze człowieka co może pomóc ale to na pw
      nowy cSIMC od Aliego
      seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
      Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.

półosie seryjne przebieg 273 tyś

Komentarz

Pracuję...