BFQ to który :?: Acha to nic że pierwsze wskazania ekonometru wskazują np 10,20,30, czy więcej l/100km. tak na prawdę do dane z pierwszego pomiaru , z pierwszych 300 potem 600 i tak dalej metrów. I te dane zawyżają normę. Raczej patrze na uśredniony wynik z kilku jazd i to jest bardziej miarodajne 8)
opony - gdzie?
Zwiń
X
-
opony - gdzie?
Witam!
może mi ktoś polecić z własnego doświadczenia, a może tylko widzenia, gdzie w okolicach katowic można kupić stosunkowo w konkurencyjnej cenie komplet nowych opon letnich najlepiej razem z felgami do mojej O1.
szukam na JUŻ a nawet na wczoraj
szczerze powiem nie przyglądałem się forum w tej sprawie. Jeśli są jakikolwiek informacje w tym tematem związane po prostu nie odpisujcie
Kolega w potrzebie
Pozdrawiam.Damian
-
-
Zamieszczone przez damianlachmoże mi ktoś polecić z własnego doświadczenia, a może tylko widzenia, gdzie w okolicach katowic można kupić stosunkowo w konkurencyjnej cenie komplet nowych opon letnich najlepiej razem z felgami do mojej O1.1,9 TDI 110 KM
Komentarz
-
-
A ja polecam www.motoricus.pl szybko, "świeże", tanie.Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
Komentarz