Witam,
zaczne od konca, wybaczcie
mam drobny problem - w wyniku pewnych czynnosci* wynikujacych kilkukrotnym odpinaniem zegarow, ECU nalapal bledow, tj np po uruchomieniu silnika nie gasnie kontrolka poduszki powietrznej.
OGROMNA prosba do posiadaczy kompow z softem VAG, ktorzy dodatkowo wyklikani sa w kasowaniu bledow - pomozecie?
nie bardzo chce jechac z tym do ASO, ale jesli nie bedzie innego wyjscia, to..
*)
"czynnosci" to nieoceniona ingerencja kolegi Xekona, ktory to dokonal w moim bolidzie zmiany podswietlenia wskazowek zegarow. w tej chwili podswietlenie szafy przypomina to z RS'ki (red on green). Xekon - raz jeszcze dziekuje Ci - kawal dobrej roboty k
uf.
wiem, ze kolega BaPit ma VAGa i "umi" w nim klikac, ale ponoc wyjechal na dluuugie wakacje
czy jest ktos z wawy i okolic, kto moglby mi pomoc?
Re: >>BARDZO PILNE<< do posiadaczy VAG..
Zamieszczone przez Antimatter
"czynnosci" to nieoceniona ingerencja kolegi Xekona, ktory to dokonal w moim bolidzie zmiany podswietlenia wskazowek zegarow. w tej chwili podswietlenie szafy przypomina to z RS'ki (red on green). Xekon - raz jeszcze dziekuje Ci - kawal dobrej roboty k
uprzejmnie proszę o podanie kosztów tej operacji i wolnych terminów kolegi xekona k
dzieki wielkie, ale juz bylem w ASO i zalatwilem sprawe w ramach gwarancji k
w kazdym razie - dzieki wielkie za info
[ Dodano: Wto 14 Cze, 05 13:02 ]
Antimater daj prosze znac co z tymi bledami sie wyklulo?
dzwonilem do Ciebie, wiec juz wiesz
ale ogolnie - nic wiecej niz przypuszczalismy - wystarczylo lekkie nie docisniecie jednego z konektorow w czasie naszego testowania zegarow i tyle stylko do nalapania bledow przez ECU.
jeszcze tylko drobna korekta wskazowek i uznamy sytuacje za opanowana :szeroki_usmiech
Witam,tez mialbym prosbe do kolegow z Warszawy o wykasowanie bledu poduszki.Bede bardzo wdzieczny jezeli ktos zabierze vag-a na spotka we wtorek w cafe 66.
Dziekuje.
Komentarz