Gratulacje, ze wszystko odbylo sie bez problemow.
Jakie autko
Zwiń
X
-
Jakie autko
Witam .Mam pytanie jakie autko kupic wymagania napewno mniejsze od octavi ,automat ,4/5 dzwiowe,no i dizelek...
jezdziłem toyota aurisem 1,4 d4d MM bo znajomy ma i jezdzi spoko(nie jest to dsg) odczuwalne zmiany biegów ale da sie przyzwyczaić
ewentualnie jeszcze by wchodzil leon 2.0 tdi dsg jest w dobrych pieniadzach nie w salonie ale przez firme brokerska -jeszcze nie wiem ile trzeba bedzie czekac .
ewentualnie coś innego...
co polecacie wedlug siebie .
(zastanawialem sie nad fabia ale nie ma w automacie moze wiecie kiedy bedzie?_)2.0tdi(seria nie seria) E100..
-
-
Zamieszczone przez marteFord g...o wort a fiat jego brat
Mamy w rodzinie jeszcze forusa II żeby nie lakier to byłby fajny samochód
1.6 TDCI 90 km zbiera się bardzo fajnie jest troche bardziej obciążały ale bardziej elastyczny przez CRByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez marteFord g...o wort a fiat jego brat
1.6 TDCI 90 km zbiera się bardzo fajnie jest troche bardziej obciążały ale bardziej elastyczny przez CR
Lakier i blacha w obu żenująco niskiej jakości.
A awaryjność też nie jest zachwycająca. Fiat potrafił się psuć conajmniej raz w tygodniu a ford starał mu się dorównać...
Tak na marginesie to żona jeździ matizem co ma xxx lat i jeszcze nic się w nim nie popsuło, a co ważne przez okres gwarancji serwis w ASO wraz z częściami i materiałami eksploatacyjnymi był za DARMO.
Jeśli teraz miałbym wybierać dość poważnie zastanowiłbym się nad audi lub mercedesem...
Niestety do skody też już się zraziłem.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomal1.6 TDCI 90 km zbiera się bardzo fajnie jest troche bardziej obciążały ale bardziej elastyczny przez CR
A do kolegi co mówi, że "Ford gówno wort", hmm, co jak co, ale my kapelusznicy chyba nie powinniśmy się kierować stereotypami. A Focus ma najlepsze właściwości jezdne w swej klasie (wliczając Octavkę). No tyle, że kosztuje prawie tyle samo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez marteFord g...o wort a fiat jego brat
1.6 TDCI 90 km zbiera się bardzo fajnie jest troche bardziej obciążały ale bardziej elastyczny przez CR
Nie wiem jak w sprincie ale w dziedzinie elastyczności to przepaść!
To co w Fordzie mi sie podoba to zawieszenie i układ kierowniczy! Reszta imho jest kaprata.
Aaaaa no i jeszcze w porównaniu do TDI silnik TDCI jest zdecydowanie bardziej kulturalny, cichy i mniej telepie budą.Dostojnie do przodu by Dynosoft
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Thsmazda 3 (Hatchback) made in JapanW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
marte, jeżeli chodzi o cenę to zrobie każdemu z klub najniższą jaka jest możliwa.
A jeżeli chodzi o jakoś Fordów to juz nie są to te samochody co kiedyś. Blacharka jest duuuużo lepsza. Poprawiła się w 2004 roku. Jak każdy zauważył Prowadzenie i zawieszenie w tych samochodach są najlepsze w swojej klasie. Wiadomo że jak każdy samochó ma też swoje wady ale nie zgodzę sie z opinią że psuje się co tydzień.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3marte, jeżeli chodzi o cenę to zrobie każdemu z klub najniższą jaka jest możliwa.
A jeżeli chodzi o jakoś Fordów to juz nie są to te samochody co kiedyś. Blacharka jest duuuużo lepsza. Poprawiła się w 2004 roku. Jak każdy zauważył Prowadzenie i zawieszenie w tych samochodach są najlepsze w swojej klasie. Wiadomo że jak każdy samochó ma też swoje wady ale nie zgodzę sie z opinią że psuje się co tydzień.
A jeśli chodzi o cene to się nie wypowiadałem i nie wypowiadam.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Andrev3, nic dodac nic ujac. Uwielbiam mondziaki jakby nie to ze mi zona skasowala poprzedniego i ma uraz po wypadku to dalej jezdzilbym fordem. 4 lata, 70tys przebiegu i zero , (ZERO!!, NULL, 0) usterek. Wiec panowie, jak nie jezdziliscie to sie nie wypowiadajcie.
Apropo Andrev3, bede kupowal zonie bryke, wiec moze zglosze sie do ciebie po fieste nowa Kiedy premiera?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteA awaryjność też nie jest zachwycająca. Fiat potrafił się psuć conajmniej raz w tygodniu a ford starał mu się dorównać...
Zamieszczone przez marteJeśli teraz miałbym wybierać dość poważnie zastanowiłbym się nad audi lub mercedesem...
Lepsze wykończenie ale więcej elektroniki a serwisy drogie jak diabli. Poza tym Audi są cały czas kradzione. Poza tym uważaj na chińskie części w niektórych modelach i rocznikach Mercedesa
Zamieszczone przez marteNiestety do skody też już się zraziłem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3Blacharka jest duuuużo lepsza.
Zamieszczone przez PiterNZmarte napisał/a:
Jeśli teraz miałbym wybierać dość poważnie zastanowiłbym się nad audi lub mercedesem...
Sądzisz, że się nie psująW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Komentarz