no młode nie jest 10 latek stukło i prawie 200 tys przejechane więc mogło się ze starości rozjechać bo tak miało być
Czy w Octavi 1 jest czujnik poziomu plynu w spryskiwaczach?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
-
pticek, zalezy od rynku docelowego, wyposarzenia i rocznika.
Komentarz
-
u mnie nie ma"urodzilem się z kierownicą w dłoni i ołowianą stopą" ;]
176Km 343Nm
hamulce 312mm przód i 256mm tył
Komentarz
-
Moze wiecie w ktorym miejscu szukac tego czujnika? Przypuszczam ze przy zbiorniczku ale ja tam mam sama pompke.
Komentarz
-
Komentarz
-
-
nieprawda. Ja nie mam.Zamieszczone przez Cubew 5,5L jest czujnik na 100%
5,5l jest w przypadku gdy jest zmywanie reflektorów.
Wydaje mi się, że przed RM2001 nie było wogóle (SLX nie miał, chyba ze LK ma)O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
mam 5,5l w L&K ze spryskami ale niestety takiego czujnika nie ma rok 2000 a czasem to by się przydał
Komentarz
-
-
-
U mnie w L&K jest spryskiwanie reflektorow i jest zbiornik 5,5l. Czujnik też jest i raz nawet zadziałałmam 5,5l w L&K ze spryskami ale niestety takiego czujnika nie ma rok 2000 a czasem to by się przydał
jak mi spuszczali płyn u mechanika przy okazji wymiany pompki. W moim przypadku jest to mało przydatne, bo sam z siebie od czasu do czasu sprawdzam poziom płynu.
Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez adaśU mnie w L&K jest spryskiwanie reflektorow i jest zbiornik 5,5l. Czujnik też jest i raz nawet zadziałałmam 5,5l w L&K ze spryskami ale niestety takiego czujnika nie ma rok 2000 a czasem to by się przydał
jak mi spuszczali płyn u mechanika przy okazji wymiany pompki. W moim przypadku jest to mało przydatne, bo sam z siebie od czasu do czasu sprawdzam poziom płynu.
być może w przed liftowych nie ma. Muszę to pooglądać troszkę mnie zaintrygowałeś
Komentarz
-
Elegance 2001,zbiornik 5.5l,czujnik jest i działa
(nawet bardzo często :wink: ).Widocznie zależy to od wyposażenia!
Komentarz
-
Ja mam O1 z 2006 Tour bez spryskiwaczy reflektorów i niestety nie mam takiego czujnika a szkoda :?
Komentarz
-
-
W mnie w 99 SLX jest duży zbiornik i spryskiwacze lamp i czujnika nie ma, w elegance z 2002 jest.
Przed liftem, to chyba miejsca na odpowiednia kontrolkę na zegarach nie ma.
U mnie zbyt niski poziom płynu objawia się tym, że najpierw przestają działać spryskiwacze reflektorów.
Komentarz
-
Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zainteresowanym, i majsterkowiczom, polecam zbudowanie i zamontowanie takiego wskażnika poziomu płynu:
Bardzo dobrze sprawdza się już od kilku lat.
Komentarz

Komentarz