Zamieszczone przez Kasiunia
samodzielny montaż radia a utrata gwarancji
Zwiń
X
-
samodzielny montaż radia a utrata gwarancji
NIe znalazłam takie tematu. Jutro odbieram autko i poszłam do salony z prośbą czy mogliby zamontować mi radio niefabryczne ( miałam na myśli że gratis skoro tyle kasy u nich zostawaniam ale Pan wyskoczył mi że za 80 zł + jakiś wzmacniacz który pewnie nie jest mi potrzebny ) kiedy zaczęłam zadawać pytania to Pan powiedział że samodzielny montaż radia oznacza utratę gwarancji ja mu na to że przecież auto jest przygotowane do montażu radia on mi na to że tak ale fabrycznego itd.
Prosze o szybą odpowiedz bo jutro odbieram.
[ Dodano: Pon 09 Cze, 08 18:05 ]
sorki ops: znalazłam jest taki temat. Literówkę w wyszukiwarce zrobiłam ale nadal męczy mnie fakt że każą mi za to płacić. To przecież buractwo klienta tak robić
-
-
ja tam wydebilem za darmo radio i montaz
kwestia jest taka, ze pewien gosciu z AutoKacika zamontowal kiedys radio i zjaral pol instalacji w swoim Citroenie C3 - oczywiscie gwarancja nie zostala uznana (i slusznie). Caly dowcip polegal na tym, ze zlacze bylo zwykle ISO, ale kable nie byly jak w ISO. W Octaviach nic nie spalisz, ale dwa kable sa zamienione miejscami - radio bedzie tracilo pamiec po wyjeciu kluczyka. Osobiscie bym odzalowal 80zl i mial swiety spokoj. A ten wzmacniacz to nie przypadkiem do anteny (separator) ? U mnie dzialalo bez tego lepiej niz po zamontowaniu.
Komentarz
-
-
A ten wzmacniacz to nie przypadkiem do anteny (separator) ? U mnie dzialalo bez tego lepiej niz po zamontowaniu.
Nie chodzi o to że żałuję 80 zł ale poziom obsługi klienta w naszym kraju jest żenujący. To powinno być gratis i tyle, bez dębiebia proszenia i takich tak aby klient była zadowolony a nie wk......
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gosmoPochwal się może gdzie są tacy hojni inaczej. Będę unikał.
Gratis dostałam dvd bezpieczna jazda ze skodą czy coś takiego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez taranxusługa nagle staniała do 50 zł
jak kupowałem 8 lat temu Fiata w salonie, to przy odbiorze przyniosłem swoje radio i głośniki, od ręki zamontowali za free, mało tego pan kierownik poleciał jeszcze na zaplecze i przyniósł tekstylne dywaniki (nie było o nich mowy) ze swoim logo, tez gratis. Przykręcili jeszcze tablice.
Widać, jak się chce to można.
pzdr.
Komentarz
-
-
mi pani sprzedawczyni skody w salonie sama powiedziała, że jak chcę to oni mi mogą zamontować moje radio, ale nie jest to konieczne jeśli będę w stanie sam podłączyć. Wiec chyba to lipa z tą utratą gwarancji.
kwestia jest taka, ze pewien gosciu z AutoKacika zamontowal kiedys radio i zjaral pol instalacji w swoim Citroenie C3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez norbi99trzeba było tak negocjowac zeby oryginalne radyjko za free dali
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez taranxZamieszczone przez gosmoPochwal się może gdzie są tacy hojni inaczej. Będę unikał.
Gratis dostałam dvd bezpieczna jazda ze skodą czy coś takiego
Pzdr
Komentarz
-
Komentarz