Zamieszczone przez didku
Silnik 1.8 T
Zwiń
X
-
Nie rozumiem, o co w ogóle chodzi :?: :?: :?:
andrew72, załozył ten temat z konkretnym pytaniem dotyczącym silnika 1,8 T. A w odpowiedziach kolegow najmniej jest info dotyczących tego silnika.
Jesli ktos się tak podnieca, że nie rozróżnia silników i uparcie tłucze w tym temacie posty nt. silnika 1,8 TSI to oznacza, że bez sensu w ogóle otwierałem ten watek a autorowi watku to w niczym nie pomaga :!:
Jako, że swego czasu byłem powaznie zainteresowany zainstalowaniem gazu w 1.8 T AGU ale pod warunkiem, ze nie można zbezcześcić silnika, to doszedłem do tego, że rozważałem 2 warianty:
1. Instalacja Prins+wtryskiwacze Keihin (wariant lepszy ale droższy)
2. Instalacja BRC Sequent (ale pełny, a nie 24)
Obydwa warianty zawierały sie w kosztach 4,5 do 5 tys. zł (ok. 2 lata temu). Przy moich nieduzych przebiegach zwrot kosztów instalacji miałbym po kilku latach.
Czytałem tez pochlebne opinie o Landi Renzo Omegas ale nie miałem w okolicy zadnego powaznego instalatora.
I to tyle w temacie jako info dla kolegi AndrewPzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
RomanS, przeczytaj proszę cały wątek zanim napiszesz "tyle w temacie". Kolega pytał w zasadzie o TSI, tylko nie wiedział o tym pisząc pierwszego posta, sprecyzował to w drugim, zresztą też nie wprost, tylko pisząc, że chce kupić nowe auto. Nie ma nowych z 1.8 T. Dlatego dyskusja zeszła na TSI.
Jesli ktos się tak podnieca, że nie rozróżnia silników i uparcie tłucze w tym temacie posty nt. silnika 1,8 TSI to oznacza, że bez sensu w ogóle otwierałem ten watek a autorowi watku to w niczym nie pomaga :!:
Zamieszczone przez RomanSNie rozumiem, o co w ogóle chodzi :?: :?: :?:
:szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
milleniusz, nie wiem co kolega "miał na myśli" pisząc swoje zapytanie. Nie jestem medium, niestety. Myślę konkretnie, po inżyniersku, więc jeśli ktoś pisze, że chodzi mu o 1,8 T to tak to rozumiem.
Do teraz temat tego watku widnieje jako "Silnik 1,8 T".
Rozważania rodem z Młodej Polski ("co autor miał na myśli") zawsze mnie wnerwiały, bo niby skąd ktokolwiek może to wiedzieć ?
Zamieszczone przez milleniuszRomanS napisał/a:
Nie rozumiem, o co w ogóle chodzi
Choć to w zasadzie wszystko tłumaczy.
A jak już teraz wszyscy wiemy o co właściwie koledze chodziło, to może byłoby "na miejscu" zmienic temat tego wątku, coby inni "niedomyślni" niepotrzebnie tu nie zaglądali i nie tracili czasu i energii na dochodzenie o co komu właściwie chodzi :?:Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz