Bagażnik dachowy do Nowej Octavi 5D

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pako
    Classic
    • 2005
    • 24

danielpoz, widzisz ja mam cb radio palmofon i komórke i jakos nie narzekam na
    nadmiar noszenia
    jak nie musze to nie korzystam z navi
    a stacionarne navi w aucie grozi szybką wymianą szyby :szeroki_usmiech
  • supervisior
    Drive
    • 2005
    • 54

Witam

Czy ktoś z Klubowiczów montował w O2 bagażnik /belki pod uchyty na boxa lub narty/
    Co ciekawego mozna znalęść pod otwory fabryczne /thule nie ma takiego pod otwory i jest
    dość drogie/ Ciekawe czy skodowski nie jest tańszy komlet Thule ok.700 zł /alu/ :evil:

Jesli już ktoś przetarł szlak to proszę o info 8)
    ADVENTURE 4x4

Komentarz

• MarcinJ
      Drive
      • 2005
      • 84

Czyzby nie wystarczal ci juz zwykly bagaznik :?: :diabelski_usmiech
      Pozdrawiam, Marcin

Komentarz

• makumba77
        Classic
        • 2008
        • 8

pomoc w wyborze bagażnika dachowego OII 2008 r. 5d

Ja również się rozglądam za bagażnikiem do OII Hatchback rocznik 2008. Moją uwagę zwrócił bagażnik f-my Automaxi tj. Silverline nr 101 za kwotę ~390 zetów. Czy ktoś z klubowiczów ma może coś takiego zamontowanego już na dachu. Szukam w necie jakichkolwiek fotek z zamontowanym bagażnikiem na OII. Niestety brakuje. Super by było gdyby ktoś, jeśli posiada wrzucił kilka poglądowych fotek. Wg. mnie podany model daje przyzwoity kompromis cena/jakość. Tzw. firmówki lub fabryczne to kwota z grubsza za wysoko wyśrubowana...nie sądzicie...

Komentarz

• golibroda
          Rider
          • 2009
          • 530

Ja mam taki: http://www.interpack-sklep.com.pl/at...via-p-164.html
          świetnie wyprofilowany - obie belki równoległe do ziemi :szeroki_usmiech
          Pozdrawiam
          Piotr

Komentarz

• phoneman
            RS
            • 2008
            • 3374
            • Octavia I (1U2)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Ja kupowałem na przeciwko szpitala na pobitnym. Może ci coś doradzi . Ja u niego brałem na relingi chciałem thule, ale doradził mi duzo tańsze i z belkami aero. Jestem z nich zadowolony.
            .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• dfq
              Drive
              • 2010
              • 54

a ja mam taki :włoski, firmy BRIO (belki aero)

I jest ok. woze na nim przewaznie 2 rowerki. W zupelnosci mi wystarcza.

Trzeba tylko zwrocic uwage przy zakupie na wsuwki - mają niestandardowy rozmiar i osobno trudno dostac.

Komentarz

• makumba77
                Classic
                • 2008
                • 8

Zamieszczone przez phoneman
                Ja kupowałem na przeciwko szpitala na pobitnym. Może ci coś doradzi . Ja u niego brałem na relingi chciałem thule, ale doradził mi duzo tańsze i z belkami aero. Jestem z nich zadowolony.
                Jak byłem w Centrum Sportu Max-Rzeszów, Witosa 15. Gościu z obsługi w temacie, trochę z nim pogadałem. No i tak co akurat mają w ofercie to właśnie z opcji kompromisu jakość/cena to polecił mi właśnie AutoMaxi model SilverLine 101. Ja długo w necie szukałem stronki gdzie byłaby możliwa wizualizacja bagażnika na konkretnym modelu samochodu. I znalazłem austalijskiego producenta Whispbar (mają stronkę w wersji PL). Tam właśnie mają fajny model bagażnika S5 K381 mount ...za jedyne 700 stówek. Podobno są najcichsze na rynku...Mimo wszystko jakoś mi nie spieszno wybulić tyle kasy...Phoneman-a ten sklep co kupowałeś to może Axel Sport, Lwowska? Możesz zdradzić jakiej firmy te belki są?. Jak mam budę w hatchbacku i chodzi mi żeby stopy przy nie były za bardzo wysokie i nie podnosiły belek niepotrzebnie wysoko ponad dach auta. Qurcze żeby ktoś miał ju zainstalowany ten właśnie bagażnik Automaxi....

Komentarz

• genio
                  Ambiente
                  • 2008
                  • 198
                  • Octavia II (1Z3)
                  • CDAB 1.8 TSI 152 KM

dfq, niech zgadnę - parking przed puszczą Niepołomicką ?

Komentarz

• golibroda
                    Rider
                    • 2009
                    • 530

Tu: http://interpack-sklep.pl//index.php...tm_content=265 masz wygląd zamontowanego.
                    Pozdrawiam
                    Piotr

Komentarz

• dfq
                      Drive
                      • 2010
                      • 54

Zamieszczone przez genio
                      dfq, niech zgadnę - parking przed puszczą Niepołomicką ?
                      Las Zwierzyniecki pod Krzeszowicami

Komentarz

• phoneman
                        RS
                        • 2008
                        • 3374
                        • Octavia I (1U2)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

makumba77, Ja dałem za nie ok 300 zł . To są polskie poprzeczki z alu naprawdę fajnie się prezentują. Jeździłem z nimi po autostradzie . trochę hałasują ale mają podwójna uszczelkę z góry i z dołu wiec nie są mocno uciążliwe. Jeździłem kia ceed z ori bagażnikiem jest on dużo głośniejszy. Sklep to Axel Sport na Lwowskiej. Przyszedłem po thule a kupiłem te i jestem z nich zadowolony.

Tu masz linka, tak wygląda mój:

.

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• makumba77
                          Classic
                          • 2008
                          • 8

Dzięki wszystkim za cenne porady...Wybór padł na Automaxi SilverLine 101 co wydać na fotce pod avatorem...chyba temat skończony...

Komentarz

Pracuję...