Super pomysł! Świetne wykonanie EFEKT końcowy 5+/6
facelift Skody O II w 2008 r.?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
facelift Skody O II w 2008 r.?
Mam pytanie czy faktycznie będzie facelift Skody O II w końcówce 2008 r.?
Z jednej strony w prasie nie ma nic a kolega mnie przekonuje, że ma wiadomości ze sprzedaży o facelifcie i nowych silnikach?
Generalnie chodzi o to, że rozważam podmiankę auta na TDI i nie wiem czy jest sens poczekać?
-
-
PiterNZ, ja czytalem w prasie niemieckiej Auto Bild ,ze bedzie.
Do tej pory wszystkie info od nich sie sprawdzaly,a czytam to pismo od 1987 roku.
Wiec moim zdaniem bedzie.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
Na wiki ktoś wpisał, że O2 po lifting ma być zaprezentowana w Paryżu w październiku.
Osobiście bym się nie spodziewał liftowanej O2 w sprzedaży wcześniej niż w styczniu, bo jak ktoś już napisał w wątku o SUVie Skody, ten rok ma być rokiem nowego Superba, którego jeszcze nawet nie zaczęli sprzedawać. Jeśli chodzi o pogłoski to wg mnie są tylko spekulacje, bo o poprawionej O2 nie ma jeszcze żadnych oficjalnych informacji.
Aczkolwiek gdyby mi się nie śpieszyło z zakupem to bym poczekał do października i zobaczył co będzie :szeroki_usmiech. Tylko czy O2 po lifcie będzie się podobać :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
To są wszystko spekulacje.
O face liftingu Octavii 2 słyszy sie juz co najmniej od dwóch lat. Zawsze padają te same teksty, a potem okazuje sie, ze wchodzi jedynie nowy model year, ktory niesie ze sobą zmiany co najwyzej w wyposażeniu.
Moim zdaniem, gdyby face lift mial byc na jesieni, to raczej juz bylyby gotowe fotki samochodu.
Spekuluje sie tez, ze O2 nie bedzie miala liftingu dopoki nie wyjdzie nowy Golf.
Dodatkowo mamy rok Superba, niedawno weszła nowa Fabia, za rok Yeti.
W tej chwili zapowiedziano juz zmiany w silnikach, gdyby mial byc face lifting, to raczej producent upublicznilby juz taką wiadomość.
Moim skromnym zdaniem face liftingu nie będzie jeszcze w tym roku. Najwczesniej IMO 2009.
Zaznaczam, ze to są tylko moje domysly i proszę nie sugerować się tym co piszę przy decyzji o zamawianiu lub nie samochodu.
Sam nie wiedzialbym co robić w tej chwili.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMoim zdaniem, gdyby face lift mial byc na jesieni, to raczej juz bylyby gotowe fotki samochodu.
Zamieszczone przez MiKruSW tej chwili zapowiedziano juz zmiany w silnikach, gdyby mial byc face lifting, to raczej producent upublicznilby juz taką wiadomość.
Stąd mam pytanie czy wiadomo coś jakie będą zmiany w palecie silników?
Komentarz
-
-
Na razie diesle sie nie zmienia,oprocz RS a ktory otrzyma 2.0 TDI CR 170KM.
Pozniej ma byc wycofany 1.9 TDI PD i zastapiony 1.6 TDI CR,takze 2.0 TDI PD 140 KM
ma byc zastapiony 2.0 TDI CR,ale kiedy... :?: tego nawet gorale nie wiedza.
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
PiterNZ, ja bym jednak poczekał na Twoim miejscu , i tak zanim teraz zamówisz wóz to wyjdzieza miesiąc , według mnie mogą zmienić jednak silniki jeżeli nie będzie , a raczej nie będzie , liftu.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez velja coś się obawiam, że zestandaryzują ją i zrobią przód jak w roomsterze i fabii i będzie straszna kupa
Aczkolwiek facelift to zazwyczaj małe zmiany, typu światła, zderzaki, itp. Ale myślę, że jak już zrobią O3 to będzie właśnie miała taki przód Fabiowo-Roomsterowy :-( Jak dla mnie to przód nowego Superba też jest delikatnie Fabiowo-Roomsterowy.
Komentarz
-
-
Re: facelift Skody O II w 2008 r.?
Zamieszczone przez PiterNZMam pytanie czy faktycznie będzie facelift Skody O II w końcówce 2008 r.?
Z jednej strony w prasie nie ma nic a kolega mnie przekonuje, że ma wiadomości ze sprzedaży o facelifcie i nowych silnikach?
Generalnie chodzi o to, że rozważam podmiankę auta na TDI i nie wiem czy jest sens poczekać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Adi20Produkcja OII FL rozpoczyna się na przełomie 43 i 44 tygodnia 2008
piszę wyraźnie FL. mody w silnikach to inny temat a FL to inny.
start produkcji OII FL 43/44 tydz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adi20gdyby była to wiedza tajemna to nie pisałbym o tym na forum. :lol:
Zamieszczone przez Adi20piszę wyraźnie FL. mody w silnikach to inny temat a FL to inny.
start produkcji OII FL 43/44 tydzTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez Adi20gdyby była to wiedza tajemna to nie pisałbym o tym na forum. :lol:
Zamieszczone przez Adi20piszę wyraźnie FL. mody w silnikach to inny temat a FL to inny.
start produkcji OII FL 43/44 tydz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiterNZCzy możliwe, że 1,4 TSI (122 czy 125 KM) zastąpi 1,6 FSI?
w listopadzie 2008 rusza produkcja 1,4 TSI 122KM w manualu a w styczniu 2009 z 7 biegowym DSG
produkcja OII FL rusza dokładnie z początkiem 45 tygodnia 2008 (dzisiaj potwierdziłem tą informację) z wyjatkiem modelu RS i Scout.
RS FL będzie w maju 2009 a Scouta FL prawdopodobnie nie będzie wogóle. Scout zostanie taki jak do tej pory i lift go nie obejmie.
Komentarz
-
Komentarz