Zamieszczone przez djczas
Szkoda gadać
Odpuszczam temat bo na smycz się już tak nie doczekam, a szkoda zdrowia za parę groszy.
Odpuszczam temat bo na smycz się już tak nie doczekam, a szkoda zdrowia za parę groszy.
...i jak dojechałem do miasteczka zwanego wrocław...usłyszalem jak przy kazdym rasowym wcisnieciu w pedel gazu lub hamulca skrzypia mi - chyba zawiasy tylnych drzwi mocowane do słupków, lub tez plastiki okalające słupki...Wczesniej tego zjawiska nie miałem...Moze to przez predkosc i drgania, których auto doznaje juz przy predkości powyzej 170 km/h..coprawda jak sie cały czas napedze az do maxa do powyzej 200 km/h drgania jakby ustaja...ale czy to przez moglo tak sie stac z tymi plastikami lub tez zawiasami od drzwi? ? Próbowałem to zlokalizowac dokladnie i tak mi sie wydaje ze to te zawiasy.. :/ jesli spotkaliscie sie z podobym problemem prosze o pomoc...slyszalem o jakims oleju w sprayu do smarowania..ale czy to jest wyjscie ??
pozdrawiam
pozdrawiam
Ale po raz kolejny najlepszym sposobem na owo skrzypienie okazał się deszcz... powaznie... tylko zaczęło padać, chwile pojeździłem i cisza jak makiem zasiał... "wot tiechnika" :lol: Dzisiaj może powalczę z plastikami w środku... bo jakoś mi się wydaje, że to one są źródłem hałasu...
Komentarz