powitac byc moze odgrzewam kotleta ale w szukajce nie trafilem na zadana informacje mianowicie chdzi o usuniecie katalizatora nie zebym sie jakichs wielkich przyrostow mocy spodziewal ale ostatnimi czasy wysralo mi siatke wymienili ale juz drugi raz slysze ze katalizator po takim przebiegu +200tkm.i tak sie juz do niczego oprocz dlawienia reaktora nie nadaje.chodzi mi o konkrety jakie moga byc ew.skutki takiej operacji nie mowie o statusie EURO itd. czysto techniczna strona zagadnienia mnie interesuje :?:
no to w sumie jest jakis argument tyle ze zabawy troche bo wyciac trzeba potem przebic i na powrot wspawac ale chyba nie bedzie innej opcji bo nie mam ochoty na wymiane kolejnej siatki.ruraz powiedzial ze sie wysrala bo katalizator zamulony i cisnienie sie wytwarza za wysokie plus temperatura no i jest to co jest
dzięki dariuspolo, tak właśnie kombinuję że jak jeździłem przez miesiąc na bio to zaczął więcej palić. Wróciłem do on i pali też więcej, może przez zapchany kat. Poza tym mam już 200kkm na szafie.
Komentarz