[O1] Nie rozbraja alarmu po otwarciu drzwi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • majk-i
    Ambiente
    • 2008
    • 101

Jestem zainteresowany kupnem głośników na przód do Octavii I w cenie do 150zł z przesyłką.
    Znalazłem dwie propozycje moim zdaniem godne uwagi:

Który zestaw wybrać waszym zdaniem? Sam nie mogę się zdecydować, więc proszę o szybką pomoc.
    Z góry dzięki.
    Pozdrawiam
  • szuwar
    Drive
    • 2007
    • 47

Witam wszystkich
    Na wstępie zaznaczę ,że przeczytałem temat o mikrostyku w zamku i jego wymianie
    Tak mi sie wydawało , że na 100 % to jest to ALE no własnie to ALE
    czasami nie zapala sie światło wewnątrz i nie działa brzęczyk przy włączonych światłach jednak
    ostatnio sprawdzałem z 10 razy na otwartych drzzwiach ( swiatło wewnątrz świeci brzęczyk buczy- trochę dziwny dziwięk nie jest czysty tylko jakby mu prądu brakowało jednak alarm w dlaszym ciągu się nie rozbraja
    Sprawa dotyczy tylko drzwi kierowcy
    Pomózcie od czego zacząć szukanie bo nie chce się zdziwic jak mi kiedys zamknie drzrwi z kluczykami w srodku
    1.9 TDI 110 KM SLX 2000 AHF

Komentarz

• kris70
      Classic
      • 2007
      • 9

Witam
      Ja miałem podobny problem, zepsuty mikrostyk w zamku, nie miałem światełka w środku po otwarciu drzwi, brzęczyk nie działał i za każdym razem po otwarciu pilotem musiałem szybko wskakiwać do auta wkładać i przekręcać kluczyk,w przeciwnym razie auto mi się zamykało albo włączał mi sie alarm( auto było cały czas uzbrojone ). Okazało się że to był mikrostyk. Elektryk zrobił mi to na kontaktronie i teraz wszystko jest ok. Ja bym jeszcze raz sprawdził ten mikrostyk.

Komentarz

Pracuję...