Podłokietnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • malformacja
    Classic
    • 2004
    • 29

Witam!Mialem podobny problem z tym ze jeszcze trudniejszy bo podlokietnik mial byc do wersji L&C (wymienialem srodek na jasna skore),powiem tak wszystkie nieoryginalne podlokietniki moga byc z tym ze nie sa chyba funkcjonalne jak oryginalny.Podlokietnik przedni bo tym mowa ma mocowania takie same w wersji przed faceliftingiem jak i po nim,podlokietnik z golfa IV napewno bedzie pasowac,co do Leona czy toledo to nie wiem na 100% ale przypuszczam ze tak,napewno nie bedzie pasowac z VW passata B5, B6 bo widzialem(podobne ksztalty ale tylko podobne zupelnie inna stopa mocujaca.Uwazam ze najlepiej sie rozejrzec w okolicznych szrotach czasami cos takiego tam jest ,ale goraco polecam allegro(zwlaszcza tam)

Aha i jeszcze jedno odlokietnik jako czesc wystepuje osobno od elementow mocowania(jest ich okolio 10,)Pozdrawiam!

Komentarz

• roLLo
      L&K
      • 2008
      • 1063
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Ja kupiłem podłokietnik na Allegro "Skorpion" ie idealnie pasuje gdyż jest dopasowany do wnetrza octavii. Cena 99 PLN.

Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI

Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
      Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
      Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016

Komentarz

• Marian 2
        L&K
        • 2007
        • 1087
        • Octavia I combi (1U5)
        • AQY 2.0 MPI 115 KM

Wszystko pięknie, ale ja mam pytanko, czy są podłokietniki do zamontowania na tylną kanapę. Moim zdaniem, taki podłokietnik byłby bardziej przydatny z tyłu, niż z przodu.

Komentarz

• JanuszSz
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 2835
          • Superb II combi (3T5)

Marian 2, W niektórych wersjach octy na tylnej kanapie jest podłokietnik ze schowkiem.
          Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Marian 2
            L&K
            • 2007
            • 1087
            • Octavia I combi (1U5)
            • AQY 2.0 MPI 115 KM

Wiem, że są, ale taki "montaż" wymagał by wymiany całego oparcia. Kombinowałem nawet w ten sposób, aby przypinać odpowiedni pojemnik środkowym pasem bezpieczeństwa, ale lepszym rozwiązaniem chyba będzie zawieszanie za pomocą odpowiedniego stelarza na oparciu, i przypięcie pasem. No i oczywiście, odpowiednia estetyka wykonania.

Komentarz

Pracuję...