Alarm Mobitel w skodzie OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • korpal
    Ambiente
    • 2008
    • 168

Witam,
    mam dziś do Was takie pytanko z zakresu prawa. Moja mama jest właścicielem auta siostry, natomiast współwłaścicielami są moja siostra i jej teraz juz były mąż. Na auto jest wzięty kredyt, ktory niedlugo się skonczy. Jak mozna sie domyslec, były mąż nie go ani nie spłacał ani nie spłaca. I teraz podczas ew. sprzedazy bedzie problem, bo on sie z dowodu sam nie wykreśli. I dlatego pytam, jak mozna taką sprawe rozwiązac? Czy głowny wlasciciel auta (w tym przypadku mama) moze wykreslic wspolwlasciiceli? Przy czym wolelibysmy uniknąć rozstrzygania sprawy na wokandzie. Z góry wielkie dzięki za wskazówki ;-)
  • wkowal10
    Ambiente
    • 2007
    • 237

Jak w temacie . Centralka nie wspólpracuje z pilotem . Czy może ktoś wie jak zaprogramować piloty w tym alarmie. Na obudowie centralki nie ma żadnego przycisku , może w środku . Dzięki za podpowiedzi . Pozdr.

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

w Mobitelu przycisk wyprowadzany jest na zewnątrz ja mam w miejscu gdzie podpina się kompa.
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

koja86, dobrze wiedzieć :wink:

Komentarz

• koja86
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 3178

Zamieszczone przez djczas
          koja86, dobrze wiedzieć
          nie myśl ,że to główne zabezpieczenie w moim aucie :lol: to standart ,który jest dla wszystkich o reszcie się milczy i trzyma dla siebie :szeroki_usmiech
          Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

:diabelski_usmiech

Komentarz

Pracuję...