Porada w sprawie ubezpieczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Peres
    Classic
    • 2010
    • 9

Witam. Tak jak w temacie problem stanowi kontrolka ciśnienia oleju. Problem jest o tyle dziwny że zapala się ona i następuje sygnał dźwiękowy w danym zakresie obrotów tzn. pomiędzy 1600-1800 rpm ( nie ważne na jakim biegu ) tylko i wyłącznie po przejechaniu kilkunastu kilometrów ( czyli jakby na rozgrzanym silniku ). Nie dzieje się tak natomiast za każdym razem ale gdy następuje to właśnie w takich okolicznościach. Olej i filtr oleju jest nowy. Mechanicy a raczej pseudo mechanicy gdybają od zapchanej odmy, popsutym czujniku po pompę oleju więc nie chciałbym robić czegoś metodą prób i błędów. Czy ktoś z Was miał podobny przypadek??Z góry dziękuję.Pozdrawiam

[ Dodano: Wto 10 Lut, 09 18:33 ]
    zaponiałem dodać że zapala się na czerwono
  • RoniN_
    Drive
    • 2008
    • 42

Witam!
    Jestem w UK i mam pytanko, czy ktos juz mial podobna sytuacje kiedy trzeba bylo samemu probowac wyciagnac pieniadze od ubezpieczalni strony winnej w wypadku drogowym. Zdarzylo mi sie to po raz pierwszy i moja ubezpieczalnia powiedziala ze skoro nie jestem FULL comprehensive to musze sam domagac sie zwrotu od drugiej strony.
    Oto krotki opis zdarzenia:
    Zaparkowalem samochod przy ulicy i poszedlem po olej do sklepu po wyjsciu moj samochod byl 20 metrow dalej przepchany przez autobus i przebil sciane z cegiel, urwalo sie kolo i samochod wyglada tak jak na zdjeciach. Kierowca autobusuodjechal z miejsca wypadku ale policja zatrzymala go na zajezdni. Mam 3 swiadkow w tym policjanta, ktory potwierdzi to ze slyszal, jak przybyly na miejsce zdarzenia menager firmy VIOLA TRANSPORT przyznal iz byla to ich wina bo zekomo kierowca stracil na chwile swiadomosc (tzw. blackout). Dal mi nr telefonu do osoby zajmujacej sie ubezpieczeniami. Ja dzwonilem juz ze 3 razy i podobno tej osoby nie ma w pracy i nie wieadomo kiedy wroci. Samochod nadaje sie tylko na szrot. Nie dali mi auta zastepczego wiec musialem kupic na szybko drugie.
    Czy ktos z UK moglby mi pomoc w tej sprawie, do kogo z tym pojsc lub moze jak to zalatwic =. Bo minal juz tydzien od wypadku a sprawa dalej stoi w miejscu :sad:
    Oto zdjecia:
    Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Ambiente

Komentarz

Pracuję...