Zamieszczone przez zurcio
Nowe opony?
Zwiń
X
-
Nie reklamując nikogo mogę powiedzieć, że wpisując w google "hurtownia orzeł" pierwszy link (www.cmilow.lublin.pl/) odsyła do dobrego sklepu, bo dwa razy tam kupowałem
Pozdr.
G>
Komentarz
-
-
Ling Long he he :lol:
A co do chińskich opon: Info o teście
Fakt że nie ma tam mowy o Ling Longu :wink:
Komentarz
-
-
Zdecydowanie odradzam Chinskie opony !!! Na bezpieczeństwie nie powinno sie oszczedzac. Zamiast klikac na link w ogloszeniu aby przecztac opinie zadowolonyc "klientów" (zapewne podstawionych) proponuje poczytac testy tych opon w fachowej prasie. A te są wręcz druzgocace dla wyrobów z Chin. Takow eopony nie spełniaja jakichkolwiek norm, potrafią wystrzelic przy niewielkich predkosciach (vide test opon przeprowadzony przez Auto motor i sport gdzie brały udział 3 chińskie opony i żadna nie zbliżyła sie nawet swoimi wynikami do opon europejskich firm).
Zdecydowanie odradzam !!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Re: Nowe opony?
Zamieszczone przez slyfoxWitam,
czy ktos zna a moze ma te opony i czy warto???
pzdr
Zdecydowanie odradzam, 30-60% dłuzsza droga hamowania ze 100km/h na mokrym oznacza, że zamiast zatrzymać się za kimś wjedziesz mu w tył z predkoscią 40-60km/h. Indeks W? Heh chciałbym zobaczyć kogoś kto ma wóz osiągający powiedzmy 250km/h kto zakłada takie wynalazki :lol:
jednym słowem najgorzej "zaoszczędzone" pieniądze jakie można sobie wyobrazić :roll:Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Za swoje Conti po wielkich rabatach i uprzejmości kolegi wydałem 360zł/ szt. i nie zamieniłbym ich na inne...
Wyżej opisanych szczerze mówiąc bałbym się założyć gdybym dostał je nawet za darmo, wyobraźcie sobie co się dzieje z autem kiedy strzela opona przy np. 150 km/h i 3,4 osobach na pokładzie ... KOSZMAR !!! Najgorszemu wrogowi tego nie polecę ...Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz