Katowice ... nie zmieniam wujek kupuje ...
czy ktos wstawial do siebie bra???
Zwiń
X
-
Temat juz byl walkowny na forum ...
Streszczajac śmieszne i moze szkodzic octavce :roll:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zapodaj fote na OCP to zobaczymy jak to wyglad ...Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Re: czy ktos wstawial do siebie bra???
Zamieszczone przez KUBAŃCZYKtak jak w temacie zastanawiam sie nad kupnem oslony maski i jestem ciekaw jak to wyglda jak ktos ma jakies foto to poprosze ja mam tylko pogldowe a chcem zobaczyc jak wyglada na aucie
Pytanie do kupującego:
Ty w jakimś konkretnym celu to coś kupujesz? Pytam poważnie, bo nie wiem... Na zimę, szybciej się samochód dogrzewa? Mniej wychładza?
Czy też może się to przydaje gdy frezują asfalt, nie kaleczy się lakier odpryskami i kamieniami?
Komentarz
-
-
ok poczekajmy co KUBAŃCZYK zdziała i aż pochwali się efektami
od dawna wiadomo że na naszym forum osoby uważające że wygląda to nieźle są w zdecydowanej mniejszości - tego odkrywać na nowo nie musimy- ale może się mile zaskoczymy (a może nie) tak czy owak zobaczymy co kolega powie po zamontowaniu, ocenimy efekty bo na razie to taki trochę koncert życzeń :wink:
Komentarz
-
-
To czy się komu podoba czy nie, to rzecz gustu :wink:
jeździłem w czymś takim na masce, tylko że był to Chrysler Neon mojej ciotki i do tego w zimie w Szwecji. Auto było białe a toto czarne, wygląd raczej obojętny, nie wozi się czegoś takiego dla lansu
Rolę swoją spełnia, bo chroni od żwiru i kamieni a te zgrubienia trójkątne trochę odchylają strugę powietrza, więc błoto z drogi nie wali prosto na szybę, widać to było doskonale na białej masce.
Efektów ubocznych raczej brak bo widziałem auto potem w lecie
Komentarz
-
-
powiem tak ma to sluzyc przed odpryskiem lakieru fakt juz troche mam auto zostaje na duzej w domku wiec nie chcem malowac maski ma dzis domnie dojsc jak bedzie postaram sie zrobic jakies foto ale wczoraj bylem na helu i widzilem astre z bra i maska w rdzy i powiem jedno ciekawie to wygladalo i sie zastanawiam nad takim czyms do szkodnika ale zobaczymy co bedzie sie dzialo
Komentarz
-
-
o, ludzie co to za paskudztwo??!! Kubańczyk takie ładne auto zeszpeciłeś z przodu !! Po co ci to? rozumiem że ma to chronić przed odpryskami na masce, ale przecież to jest samochód a nie eksponat w muzeum! równie dobrze kamień moze ci odbić w obudowe lusterka czy w drzwi.
To tak jak gdyby kupić auto z piękną tapicerką i zakryć ją pokrowcami, bo może sie pobrudzić.
Dla mnie kicha po całościCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz