Żaróweczki na przód

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Darpek
    Drive
    • 2010
    • 45

Żaróweczki na przód

jaura, Witaj z tego co piszesz nakreśla się jeden obraz TURBAWKA a precyzyjnie jej kierownice masz je ewidentnie zapieczone. Wiadomym jest , że przy delikatnej jeżdzie w mieście turbawka sie nie rozkręca, więc kierownice nie pracują bo nie spalona sadza je zapieka
    W pierwszej kolejności zrób to napisał
    Zamieszczone przez Ziomal
    Odpowiednia diagnoza Vagiem prawdę powie.
    możesz to zrobić w ASO Lub zadzwon pod nr 888155000 i powiedz że namiary masz od Janusza od czarnego Rsa warsztat ma akurat w Legnicy na Jaworzyńskiej (w mojej ocenie bardzo dobry magik)
    Powodzenia
  • Konrad_wawa
    Ambiente
    • 2008
    • 112

Żaróweczki na przód

Miałem zarzucić ten temat w dziale tuning, ale w końcu pomyślałem, że nie będę robił wiochy i napiszę tutaj, bo temat dotyczy po prostu wymiany żarówek

Zamierzam troszeczkę odmłodzić światełka przez zamontowanie żarówek dających białe światło, a nie tak jak obecnie żółte. Poradźcie mi proszę jakie żarówki montuje się do O1, bo nie mogę tego znaleźć w instrukcji, a na forum znalazłem tylko tyle, że dajemy H4. Czy powinno to być H4 o mocy 60W? Jeżeli tak, to planuję zakupić przez niektórych polecane, a przez innych odradzane Philips GT-150 lub Philips BlueVision. Ale co z postojowymi? Wiem tylko, że mają 5W, ale jaki rozmiar? O co poprosić w sklepie żeby pasowały rozmiarem no i miały kolor biały a nie żółty (ewentualnie może być też niebieskawy).

Z góry dzięki,
    Konrad

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Konrad_wawa, H4 są tylko 60/55W (100/90W są zabronione).
      Tu masz konfigurator do żarówek:
      http://www.lighting.philips.com/pl_p...ghting&lang=pl
      Jest tam też info jak bardzo jasno świeci dana żarówka i jaki ma być ty postojówek.

A tu miliony postów na temat żarówek:

BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

Pracuję...