wewnetrzne zaklejenie drzwi w OI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • GaaD
    Classic
    • 2008
    • 11

Jakos to tam jezdzi. Do tej pory raz zdarzylem przeleciec Lodz-BB-Lodz, a tak to po miescie smigam Jakby jeszcze ta kobyla z 0,5l mniej palila to by bylo super :diabelski_usmiech Chociaz 110KM palilo srednio 6, 140KM srednio 7l, to 180KM jakby dalej srednio 7l palilo, to byloby juz bardziej sensowne niz przy tej seryjnej mocy :P
  • mad_mark
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 413

witam,

zmuszony do poszukiwania nowego mechanizmu podnoszenia szyby w mojej OI natknalem sie na taka oto aukcje na allegro: http://www.allegro.pl/item410066458_...y_octavia.html

jak widac na zdjeciu na drzwiach sa slady po macie/piance ktora byly te drzwi zaklejone od srodka. moja szkodniczka jest rocznik '99 i u mnie wszystkie drzwi zaklejone sa zwykla folia przezroczysta... czy teraz wszystkie nowe OI sa zaklejane mata? czy taki sposob poprawia wygluszenie wnetrza?

pozdr,
    MJ

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Zaklej folia i sie nie przejmuj. A ta fabryczna mate to mozna sobie wygluszyc kubel na smieci. :twisted:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• mad_mark
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 413

ee widze ze nie ma sie czym zamartwiac

Komentarz

• misiekwaw
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 7715
          • Ford

Zamieszczone przez Maicroft
          Zaklej folia i sie nie przejmuj. A ta fabryczna mate to mozna sobie wygluszyc kubel na smieci. :twisted:
          i to bez wiekszych nadziei na sukces :szeroki_usmiech
          Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
          http://www.disi-tune.pl
          Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
          Był WRX
          Była Octa

Komentarz

Pracuję...