Strona www SkodaAuto Polska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 3221
    Classic
    • 2010
    • 21

normalnie jak czytam to to się gotuje we mnie... napisz to TVN Turbo oni tam maja taki program właśnie od rzeczy które niby się nie da na gwarancji.. nagle po reportażu wszystko daje rade i jest git... ja już kiedyś pisałem miałem jazdę z moja strzałą jak odbierałem z salonu.. ale to inny rozdział.. na szczęście Kierownik Wojciech był jedyna kompetentna osoba w tym salonie.. i mimo idealnego już potem podejścia niesmak pozostał.. nawet właściciel salonu znalazł dla mnie czas... ale wiem jedno floty tam aut nie zrobię... mam nauczkę i teraz się zwrócę do chłopaków z forum jak będę zmieniał ;] ...
  • oculus
    Ambiente
    • 2008
    • 228

Zauważyłem, że importer skody totalnie zmienił swoją stronę internetową. Mam wrażenie, że ta nowa jest mniej przejrzysta. Do tego zawiera o wiele mniej informacji niż stara. Pod hasłem "Dane techniczne" można znaleźć jedynie wymiary zewnętrzne auta. Żadnych informacji o silniku, osiągach itp.
    Skoda Octavia Scout 2.0TDI

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Jest taka jak w CZ i UK
      Adam

Komentarz

• SuchyX
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1170

I mi się osobiście stronka nie podoba jakaś taka dziwaczna jest.
        Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
        Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka

Komentarz

• Salvatore
          Rider
          • 2008
          • 282

Do tego nowa stronka sieje dezinformację Przy wersji Ambiente piszą o Climatroniku i tempomacie, a przy Elegance o czujniku deszczu i Light Assistant - czego nie ma na wyposażeniu wersji sprzedawanych w Polsce Pewnie przetłumaczyli jakąś zachodnią stronę, ale nie dostosowali do wersji sprzedawanych u nas, barany

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Salvatore, Wiesz na jesieni ma byc lifting i to moze juz pod tym katem napisane.

Nie martw sie, VW podaje ze ich silniki w Passacie to nowoczesny system wtrysku oparty o pompo wtryskiwacze i w nawiasie napisane ze chodzi o CR :twisted:
            Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...