normalnie jak czytam to to się gotuje we mnie... napisz to TVN Turbo oni tam maja taki program właśnie od rzeczy które niby się nie da na gwarancji.. nagle po reportażu wszystko daje rade i jest git... ja już kiedyś pisałem miałem jazdę z moja strzałą jak odbierałem z salonu.. ale to inny rozdział.. na szczęście Kierownik Wojciech był jedyna kompetentna osoba w tym salonie.. i mimo idealnego już potem podejścia niesmak pozostał.. nawet właściciel salonu znalazł dla mnie czas... ale wiem jedno floty tam aut nie zrobię... mam nauczkę i teraz się zwrócę do chłopaków z forum jak będę zmieniał ;] ...
Strona www SkodaAuto Polska
Zwiń
X
-
Strona www SkodaAuto Polska
Zauważyłem, że importer skody totalnie zmienił swoją stronę internetową. Mam wrażenie, że ta nowa jest mniej przejrzysta. Do tego zawiera o wiele mniej informacji niż stara. Pod hasłem "Dane techniczne" można znaleźć jedynie wymiary zewnętrzne auta. Żadnych informacji o silniku, osiągach itp.Skoda Octavia Scout 2.0TDI
-
-
Do tego nowa stronka sieje dezinformację Przy wersji Ambiente piszą o Climatroniku i tempomacie, a przy Elegance o czujniku deszczu i Light Assistant - czego nie ma na wyposażeniu wersji sprzedawanych w Polsce Pewnie przetłumaczyli jakąś zachodnią stronę, ale nie dostosowali do wersji sprzedawanych u nas, barany
Komentarz
-
Komentarz