ile litrów wchodzi na cały silnik? a ile jest kratek? proste liczenie :wink:
komputer pokładowy - tryby pracy?
Zwiń
X
-
komputer pokładowy - tryby pracy?
Czołem, witam, ja tu nowy.
Świeżo nabyłem oktawkę 1 kombi 1,9tdi 100km 4x4 z 2004 roku.
Fura pochodzi z francji, więc papiery mam w bardzo ładnie brzmiącym, ale nic dla mnie nie znaczącym języku Podzieli się ktoś może polskim lub angielskim manualem w wersji elektrycznej? Jedyny jaki znalazłem w sieci to rumuński, który jest dla mnie wart tyle samo co francuski .
A gdyby z manualem był problem, to interesuje mnie w zasadzie jedna rzecz: o co chodzi z trybami pracy komputera pokładowego? Widzę tam jakieś wskazania ozaczone dwójką, więc powinna też być jakaś jedynka jeśli dobrze kombinuję? Byłbym wdzięczny chociaż za zdjęcie stron 70-75 manuala.
Pozdrowienia
Dooomin
-
-
"jedynka" i "dwójka" to tryby pracy kompa -> wskazania bieżące z danej jazdy i wskazania "długoterminowe" od ostatniego kasowania, nie wiem jak się to przełącza w O1 ale w O2 przyciskiem pod dźwignią wycieraczek.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda"jedynka" i "dwójka" to tryby pracy kompa -> wskazania bieżące z danej jazdy i wskazania "długoterminowe" od ostatniego kasowania, nie wiem jak się to przełącza w O1 ale w O2 przyciskiem pod dźwignią wycieraczek.
Komentarz
-
Komentarz