chodzilo mi wlasnie o to ze nie mam miejsca na serw.
Czesc Daniel,
Fajnie, ze sie zalogowales.
Zdjecia przeslij do mnie. Maila do mnie chyba powinienes miec - w razie czego przypominam takjest(at)idea.net.pl.
Wrzucanie bezposrednie zdjec przez forum zablokowalem, zeby nie robic sobie dodatkowej pracy przy pilnowaniu tego i przy okazji smietnika na forum. Jednak kazdy z uzytkownikow, moze dodawac zdjecia do albumu i do niego potem wkleic linka, lub zeby sie wyswietlalo bezposrednio w danym topicu.
Jezeli tez ktos bardzo potrzebuje moze przeslac do mnie, to wrzuce na serwer.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Po face liftingu zmienil sie ksztalt i wielkosc grilla. Nowe swiatla nie beda pasowac na zasadzie plag&play. Troche rzezby bedzie.
dokładnie :idea:
Zgodnie z obietnicą zamieszczam odpowiedź kumpla (zresztą pozwoliłem sobie go tu zaprosić :wink: )
jak widać zaproszenie przyjął jeśli ktoś jest chętny, to przy okazji jakiegoś spota mogę wszystko objaśnić i zaprezentować. w/g mnie nie wygląda tragicznie 8)
Eeee, tam :wink: Kiedyś sobie liczyłem to za lifting przodu i tyłu wyszło jakieś 2000PLN + lakierowanie i montaż.Oczywiście ceny giełdowe.Za stare graty można wziąć jakieś 500PLN.
Tylko to pierwsze mi sie jakos podoba, reszta to jak dla mnie "WT". Chociaz na tym pierwszym te fele z oponami jakos nie wspolgraja. Za szeroka felga a za waska opona.
Tylko to pierwsze mi sie jakos podoba, reszta to jak dla mnie "WT". Chociaz na tym pierwszym te fele z oponami jakos nie wspolgraja. Za szeroka felga a za waska opona.
No co Ty, Maicroft? To sa zdjecia prawdziwych samochodow.
Zamieszczone przez RsKris
Tez bym chciał xenonki, tylko gdzie i za ile mozna to zrobic??
Skontaktuj sie z CompSportem. Oni jeszcze niedawno takie rzczy robili w dobrej cenie, mozliwe, ze nadal sie tym zajmuja.
w pierwszym momencie myślałem , że to Danielapoz auto....napierwszym zdjęciu
Nie lubię tak odbajerzonych aut - wolę jak jest miło w środku i auto zapyla jak głupie a tego po nim nie widać - takie cichociemne :twisted:
MiKruS, Z racji tego ze mieszkam blisko granicy z Czechami od Cieszyna ciagna bardzo czesto bardzo fajne Octavie. Duzo jezdzi na xenonach i sa tez odbajerzone niektore ale w granicach zdrowego rozsadaku.
nie liczac ostatniej fotki to reszte zrobilem osobiscie w hradec i to napewno nie jest WT
[ Dodano: Sob 30 Paź, 04 09:43 ]
Zamieszczone przez arci9
w pierwszym momencie myślałem , że to Danielapoz auto....napierwszym zdjęciu
Nie lubię tak odbajerzonych aut - wolę jak jest miło w środku i auto zapyla jak głupie a tego po nim nie widać - takie cichociemne :twisted:
sorry ze odkopalem jeden z najstarszych postów ale nie chcialem tworzyc nowego
wybaczcie
moje pytanie brzmi
jak macie podlaczone nowe refrektowy w miejsce starych
w nowych jest jedna wtyczka a w starych byly az 2 (jedna os swiatelek a druga od regulacji)
czy jest na to jakis patent?? :?: czy najlepiej udac sie do elektryka??
jeszcze raz sorry ze odkopalem temat, ale w regulaminie punkt 5 pisalo ze jak znasz odpowiedz to napisz :diabelski_usmiech dobra a teraz bez sciemy :lol:
jakies 2 lata temu zamierzalem to zrobic, ale jak by nie mala stluczka to bym jeszcze tego nie zrobil .... ale zrobilem i to niedawno
sprawa wyglada nastepujaco:
nalezy zakupic 2 koncowki wtyczek,(jak cos to poszukam numeru ich) te ktore podchodza do refrektora - 2x30 zloty cena z ASO
nie kupujcie czasem kabli bo nie ma sensu zeby to podpiac ja kupilem i niepotrzebnie ;/
teraz musicie powyciagac ta stare kabelki ze starej wtyczki ... jest na to patent ... wkladasz 2 male patyczki, albo spinacz biurowy zeby "zapadki" nie blokowaly i delikatnie wyciagasz kabelki ... powino powychodzic ale nie do konca mi sie z wiekszoscia udalo ... jesli Ci sie nie uda kup ten drogi kabelek za 10 zloty ;/
potem sprawdzasz, ktory kabelek jest do czego i podlaczasz ... powinno chodzic
Komentarz