Jeżeli jest to instalacja LPG Landi Renzo to zamiast walczyć z ASO Skoda to może lepiej się umówić z serwisem, przedstawicielem Landi Renzo główna siedziba i niech oni zobaczą czy wszystko jest prawidłowo zamontowane ? Nie pamiętam czy na tym czy innym forum czytałem o walce z inst. LPG Landi Renzo i dopiero główny serwis Landi Renzo pomógł w usunięciu problemu. ( niestety LPG to taka proteza i jeżeli jest źle dopasowana to będzie się źle chodziło lub wcale bo ciągle coś będzie uwierać )
Jak miałem gaz w Fiat Albea montowany w ASO Fiat sam. gasł na skrzyżowaniu lub dojeździe do skrzyżowania, obroty falowały, dla serwisu nie było problemu. Dopiero jak pojechałem do serwisu przedstawiciela LPG w ramach gwarancji wyczyszczono listwę wtryskiwaczy i filtry i ustawiono na komputerze samochód zaczoł normalnie jeździć. No i najważniesze LPG tankowany tylko na markowych stacjach.
Adres:
woj. mazowieckie
05-410 Józefów, Graniczna 79 a
Godziny otwarcia: 08:00-16:00
Tel.: 022 789 57 34
Fax: 022 789 53 74
WWW:
ale te namiary pewnie masz, ja bym dzwonił.
Jak miałem gaz w Fiat Albea montowany w ASO Fiat sam. gasł na skrzyżowaniu lub dojeździe do skrzyżowania, obroty falowały, dla serwisu nie było problemu. Dopiero jak pojechałem do serwisu przedstawiciela LPG w ramach gwarancji wyczyszczono listwę wtryskiwaczy i filtry i ustawiono na komputerze samochód zaczoł normalnie jeździć. No i najważniesze LPG tankowany tylko na markowych stacjach.
Adres:
woj. mazowieckie
05-410 Józefów, Graniczna 79 a
Godziny otwarcia: 08:00-16:00
Tel.: 022 789 57 34
Fax: 022 789 53 74
WWW:
ale te namiary pewnie masz, ja bym dzwonił.
Komentarz