[O1] VAG

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jarku.
    Ambiente
    • 2008
    • 139

[O1] VAG

To teraz dam wam kontrprzykład z zagranicy. Ostatnio dostaliśmy reklamację dotyczącą naszego radia, że jak gość ma nagraną płytę koncertową to pomiędzy ścieżkami słyszy króciutkie przerwy, których nie powinno być. No i gość generalnie ma rację tylko, że akurat nie możliwe było zrobienie tego w tym radiu i producent auta zgodził się, że między takimi ścieżkami może być przerwa chyba coś ok200ms.
    Czujecie bluesa co by się działo jakbym poszedł z taką reklamacją np do Skody? Przecież by mnie chyba śmiechem zabili.
    Tymczasem ASO wzięło od klienta tą płytę i producent przysłał nam tą płytę do analizy i poprosił o wytłumaczenie dlaczego tak się dzieje (bo już nie pamiętał, że rok wcześniej się na to zgodził).
    http://zzakierownicy.autokult.pl/
  • wiechu386
    Drive
    • 2007
    • 42

[O1] VAG

Witam.Dostałem ostatnio od kumpla polski vag 2,5 ale kompletnie nie potrafię go obsługiwać,kolega wyjechał a ja mam mały problemik z tym urządzeniem.Zainstalowałem je w kompie podłączam do samochodu i coś tam pokazuje.Ale nie wiem jak sprawdzić np.turbosprężarkę lub przepływomierz.Może ktoś z was ma taki vag i co nieco podpowie.
    Z góry dzięki za podpowiedzi :lol:

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

Szukaj nie gryzie, było już:

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Guguś, niestety mało znajdzie kolega tam informacji bo większosci pytan jest o oprogramowania Ross-techa z którego 99% uzytkowników korzysta
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

Pracuję...