Jesli kupujesz Octe kombi,to najlepszy tbędzie czerwień corrida,jesli chcesz liftbacka to....nie kupuj Octy :lol:
[O1] Kolor - jaki
Zwiń
X
-
Tutaj jeden z kolegów zaprezentował swoją czarną perłę. Sam mam taką i świetnie prezentuje sie po umyciu. Tylko, że ja myję auto osobiście raz w roku latem, a do myjni (tylko ręcznej) też jeżdżę niezbyt często. Dlatego też we wrześniu odbieram nową skodę i tym razem będzie srebrna.
Do tego, jak już ktos pisał, na czarnym widac najmniejszą ryskę. Przy nowym, dziewiczym aucie prosto z salonu można przez to dostać zawału na początku użytkowania.Skoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Marian 2Najpraktyczniejszy, i chyba najlepszy, jest srebrny. Mam "srebro" już 9 rok, myję zawsze tylko raz w roku, po zimie. Wszelkie zaprawki po zadrapaniach i obcierkach, a to jest przecież nie do uniknięcia, można zrobić dowolną farbą w tym kolorze, z litrowej puszki "bezpośrednio na rdzę", i jest to widoczne tylko z bardzo małej odległości.
a w temacie: bierz srebrną- zawsze się ładnie prezentuje
czarna może i ładna ale w nie wyobrażam sobie utrzymywać tego w czystości
Komentarz
-
-
Polecam Beż Cappuccino ... fajny kolorek... ja mam jego jaśniejszą odmiane Beż Sahara i jest bardzo fajny w utrzymaniu ( nie widac kurzu na nim ) i jesli delikatnie sie o niego zadba to jest naprawde wygląda zacnie..
Tutaj możesz obejrzeć zdjęcia..
Komentarz
-
-
Jaśniejsza odmiana beżu prezentuje się super, bo Cappucino wygląda, jakby było brudne. My posiadamy srebrną i nie zamienilibyśmy na żadną inną :lol: no... może jak drogi w Polsce się zmienią i dorobimy się domu z garażem, to ewentualnie wymienimy na czarną perełkę :wink:Dyżurnet.pl - bezbłędny eliminator.
Komentarz
-
-
Każdy byle nie czarny, a ostatno bardzo mi się podoba czerwony, krwisto czerwony z czarnymi dodatkami !! Super !!
I 17-stki felgi w grafitowym kolorze.NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Maicroftnie widac na nim zmeczenia po czasie
[ Dodano: Wto 26 Sie, 08 08:32 ]
niestety ten aktualny - kapuczino, mi się nie bardzo podoba.
- estetyka - czarny - piękne, majestatyczne, typ żony
- praktyka - srebro - trwałość, praktyczność (kurz, zabrudzenia), mój typ
Myślę,
myślę,
myślę,
myślę,
myślę,
...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andriu21tgniby tak ale po rocznym uzytkowaniu popatrz na umyty czarny i taki sam srebrny
ktory ma wiecej rys zadrapań?
a wrazenie bezcenne ;D
Kolory jasne np.bialy odbijaja cale swiatlo,przez co cie oslepiaja,w skutek czego mniej
widzisz.
Twardosc lakieru mierzy sie testem olowkowym,a nie iloscia widocznych :diabelski_usmiech rys :diabelski_usmiechTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
satoot, myśl, myśl i....wybierz czerwony :lol:NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
Komentarz
-
Komentarz