taki mała informacja dotarły do mnie wlepy czarne i srebrne będą na spocie w Bydgoszczy (TESCO)niedziela 15.03.09 tylko nie są one na foli transportowej :P
Radio fabryczne Skoda Auto Symphony
Zwiń
X
-
Radio fabryczne Skoda Auto Symphony
Czy oryginalne radio skodowskie SkodaAutoSymphony jest dobrym radiem?
Dla mnie to jednak duży wydatek - 1300pln.
Za 299 złotych mogę kupić radio marki Sony/Pioneer/Kenwood/Inne., może nie najwyższych lotów, ale markowe i dobre dla mnie="nieaudiofila".
Szkoda mi ładować 1300pln w radio.
A z drugiej strony boję się utraty gwarancji po samodzielnym zamontowaniu radia niefabrycznego (1din).
Czy jest taki złoty środek, że przyniosę swoje radio i mi elektryk u dealera zamontuje i nie utracę tym samym gwarancji? I ile to może kosztować?
Radio mogę kupić sam 'na zewnątrz' lub u dealera, jeśli takie radia tanie markowe sprzedaje.
Jescze raz podkreślę: nie jestem audiofilem, nie chcę wydawać 1300 na radio, wystarczy mi najprosztsze trwałe radio za 250-400pln. Nośników (cd,mp3,kaseta) nie używam, słucham tylko radia.
-
-
Re: Radio fabryczne Skoda Auto Symphony
Zamieszczone przez satootCzy oryginalne radio skodowskie SkodaAutoSymphony jest dobrym radiem?
Dla mnie to jednak duży wydatek - 1300pln.
Za 299 złotych mogę kupić radio marki Sony/Pioneer/Kenwood/Inne., może nie najwyższych lotów, ale markowe i dobre dla mnie="nieaudiofila".
Szkoda mi ładować 1300pln w radio.
A z drugiej strony boję się utraty gwarancji po samodzielnym zamontowaniu radia niefabrycznego (1din).
Czy jest taki złoty środek, że przyniosę swoje radio i mi elektryk u dealera zamontuje i nie utracę tym samym gwarancji? I ile to może kosztować?
Radio mogę kupić sam 'na zewnątrz' lub u dealera, jeśli takie radia tanie markowe sprzedaje.
Jescze raz podkreślę: nie jestem audiofilem, nie chcę wydawać 1300 na radio, wystarczy mi najprosztsze trwałe radio za 250-400pln. Nośników (cd,mp3,kaseta) nie używam, słucham tylko radia.
Oczywiście możma zamontować nie fabryczne auto bez utraty gwarancji jeżeli montaż wykona autoryzowana stacja ASO. Zapewne nie zrobią tego za darmo...
Jedynym atutem kupna fabrycznego auta jest to, że dobrze się komponuje z całą resztą...
Komentarz
-
-
No cóż, ja takie mam u siebie ale wziąłem je tylko dlatego, że dali mi je gratis. Gdyby nie to, kupiłbym zwykłe radio ewentualnie dołożył trochę i kupił używane navi do Skody. Co do montażu to zawsze możesz zlecić instalację jakiegokolwiek radia do ASO ale nawet jeśli nie zrobisz to w Skodzie to nie sądzę żeby były problemy z gwarancją - najlepiej po prostu do nich zadzwoń
Komentarz
-
-
Maicroft, no właśnie ja też dziś słyszałem w radio o 9k rabatu na Octavię, ale jakoś na stronie SAP nic o tym nie ma...
satoot, zawsze możesz kupić swoje radio i poprosić ASO o zamontowanie - koszt robocizny z plastikami jeśli potrzeba nie powinien przekroczyć 100PLN co i tak jest o połowę taniej.
Komentarz
-
Komentarz