Wgniecione drzwi tylne-prawe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ankakol
    Classic
    • 2010
    • 29

Daniejroa zobacz czy Ci sie zapalaja swiatla stopu...
    pozdr
    ankakol
  • Peetebe
    Drive
    • 2008
    • 66

Witam wszystkich. Mam pewien problem, otóż na parkingu przy CH we wrocku, jakis baran wjechał mi w drzwi i dał długą,,.nie widziałem całego zdarzenia. Mam takie pytanie, czy jest sens robic blacharke, czy lepiej kupic drzwi na allegro uzywane ale nie bite. Mam ac takze zlewają mnie koszty...
    Załączone pliki
    jest luz...

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Kupic drzwi pod kolor przelozyc i nic nie malowac, szkoda zachodu, tylko ten kolor to moze byc trudniej
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Peetebe
        Drive
        • 2008
        • 66

otoz to......we wroclawiu sa tylko 3 takie kolory...wiecej nie widzialem...szukam na necie ale ciezko jest znalezc taki kolor..:/
        jest luz...

Komentarz

• andriu21tg
          L&K
          S_OCP Member
          • 2008
          • 1499

Tyy wez idz do tego marketu do dzialu ochrony z policja albo i bez jak dobrze zagaisz i ladnie popros z odczytu kamer z tego dnia (srednio sie zapisuja do 14dni) zobaczysz pajaca nr rej. na paly i masz gostka ! niepoddawaj sie ostatnio byl tu taki post ze kolo stal w ikei octavka i podjechala inna octavka(srebrna ) z ocp kolo wyszedl z ikei i mial caly bok przejechany srebrnym lakierem.. a kolo z ocp dał w długą.. a niewiem nieznam sie zarobiony jestem...chamowa na maxa...

Komentarz

• cysterniarz
            RS
            • 2008
            • 1887
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Peetebe, weź tylko pod uwagę fakt, że lakier może być nierówno wypalony przez słońce na drzwiach które dokupisz w stosunku do budy Twojego auta. Na allegro można znaleźć ale radziłbym odebrać osobiście, przypasować i sprawdzić odcienie, bo może być kicha i wyglądać gorzej niż po lakierowaniu i dobraniu komp. lakieru na rozwalonych drzwiach.

Komentarz

• Peetebe
              Drive
              • 2008
              • 66

No wlasnie, nigdy juz te drzwi nie bedą takie same. A na Allegro poki co nie ma takiego koloru drzwi. Najwyzej kupie normalne drzwi z w innym kolorze bez tapicerki i szyby. Lekaier sie nalozy nowy i juz. tragedii nie bede robil wielkiej
              jest luz...

Komentarz

• misiek^wro
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 8321

Peetebe, pierw sie przejdz do dzialu ochronu supermarketu - a noz ktoras z kamerek zarejestrowala.

Sprawa nr 2 : Lepiej nawet kupic drzwi proste gole, przelozyc wszystko i same drzwi polakierowac ... bo robic to i klasc bog wie ile szpachli to nie ma sensu
                Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
                Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
                ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• Peetebe
                  Drive
                  • 2008
                  • 66

Z kamermai nie ma szans...bylem pytalem..zapewne znasz bielan wroclawskie przy tesco i wiesz co tam sie dzieje w ciagu dnia...jeden wielki.b....del. szukam caly czas koloru mojego , ale ciezko znalezc. :/ czekam na kase z TU i bede dzialal..tylko samo blache kupie. Wnetrznosci mam cale z udrzeonych drzwi. eh. znowu marnowanie czasu sie zapowiada. Pozdrawiam
                  jest luz...

Komentarz

• Fery
                    Ambiente
                    • 2006
                    • 236

Jeżeli znajdziesz na allegro drzwi to jedź osobiście po to bo kurierem czy pocztą raczej idealne nieuszkodzone nie dojdą. Wiem bo nieraz wysyłałem i kupowałem.

Weź też pod uwage że używane drzwi mogły być juz wcześniej naprawiane i szpachlowane.

Komentarz

Pracuję...