Daniejroa zobacz czy Ci sie zapalaja swiatla stopu...
Wgniecione drzwi tylne-prawe
Zwiń
X
-
Wgniecione drzwi tylne-prawe
Witam wszystkich. Mam pewien problem, otóż na parkingu przy CH we wrocku, jakis baran wjechał mi w drzwi i dał długą,,.nie widziałem całego zdarzenia. Mam takie pytanie, czy jest sens robic blacharke, czy lepiej kupic drzwi na allegro uzywane ale nie bite. Mam ac takze zlewają mnie koszty...Załączone plikijest luz...
-
-
Tyy wez idz do tego marketu do dzialu ochrony z policja albo i bez jak dobrze zagaisz i ladnie popros z odczytu kamer z tego dnia (srednio sie zapisuja do 14dni) zobaczysz pajaca nr rej. na paly i masz gostka ! niepoddawaj sieostatnio byl tu taki post ze kolo stal w ikei octavka i podjechala inna octavka(srebrna ) z ocp kolo wyszedl z ikei i mial caly bok przejechany srebrnym lakierem.. a kolo z ocp dał w długą.. a niewiem nieznam sie zarobiony jestem...chamowa na maxa...
Komentarz
-
-
Peetebe, weź tylko pod uwagę fakt, że lakier może być nierówno wypalony przez słońce na drzwiach które dokupisz w stosunku do budy Twojego auta. Na allegro można znaleźć ale radziłbym odebrać osobiście, przypasować i sprawdzić odcienie, bo może być kicha i wyglądać gorzej niż po lakierowaniu i dobraniu komp. lakieru na rozwalonych drzwiach.
Komentarz
-
-
Peetebe, pierw sie przejdz do dzialu ochronu supermarketu - a noz ktoras z kamerek zarejestrowala.
Sprawa nr 2 : Lepiej nawet kupic drzwi proste gole, przelozyc wszystko i same drzwi polakierowac ... bo robic to i klasc bog wie ile szpachli to nie ma sensuByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Z kamermai nie ma szans...bylem pytalem..zapewne znasz bielan wroclawskie przy tesco i wiesz co tam sie dzieje w ciagu dnia...jeden wielki.b....del. szukam caly czas koloru mojego , ale ciezko znalezc. :/ czekam na kase z TU i bede dzialal..tylko samo blache kupie. Wnetrznosci mam cale z udrzeonych drzwi. eh. znowu marnowanie czasu sie zapowiada. Pozdrawiamjest luz...
Komentarz
-
Komentarz