czy jeśli auto jest naprawiane (tzn. ma jakąś usterkę fabryczną) w ramach gwarancji,
własnie idzie o to, że nie miało wady wychodząc z matczynej fabryki---> domyslnie, na etylinie po "resecie" komputra auto zachowywalo sie normalnie, do chwili przełączenia zasilania na LPG :?
Zamieszczone przez Agamek12
Zakładam, że za naprawy gwarancyjne związane z usterką instalacji LPG płaci producent auta.
raczej złe założenie - przynajmniej tak rozumuje SAP, wnioskując po piśmie jakie otrzymał __kater__ od "eksperta" a potwierdzeniem takiego rozumowania niech będą setki innych OII BSE jezdzace na LPG od pierwszego km bezkonfliktowo :P, i tak rozumując cała wina za problemy autora watku i jego rodziny powinna spasc na nieudaczników i olewatorów z aso
pozdr i zycze udanego rozwiązania sprawy oraz ......za 2 mies ciąży Żony
witam mam pytanie chyba doposiadadzy 01 rs czym czyscicie ten biały materiał który otacza to wszystko co jets pod nogami bo mam troche poprudzony probowałem jakimś tam srodkiem ale nie bardzo sie zmyło tylko sie troszke rozmazało. czy da sie uzyskać znowu ta fakjną czysta biel?
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Do tej pory tylko czesto odkurzalem zanim brud utrwalil sie, czasem trzeba mocniej poszorowac szczotka , nic na mokro. Na zime dokladam gumowe dywaniki i tyle.
Komentarz