Dzięki za miłe spotkanie. Tomaszek, lucasrally, tylko proszę bez hi hi !!!! OK :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 06 Mar, 09 06:30 ]
Marcin STECZKO, Drobiazg
[ Dodano: Pią 06 Mar, 09 06:30 ]
Marcin STECZKO, Drobiazg
.

)
generalnie taniej wyjdzie jak wezmiesz wyzsza wersje niz dokupisz jakiestam niezbedne elementy (np. ja uwazam, ze xenony sa niezbedne, a np tylne, szyby na korbke natomiast nie, bo tam nie siedze, a glownie moj pies... i jego wali co zezre czy przyciski czy korbki :-), jak rowniez sterowanie el. lusterkami w sumie jak jezdzi 1 osoba to ustawiasz pare razy w zyciu, wiec czy warto?.
Strasznie brakowało mi regulacji lędźwi. Kupiłem podkładkę ortopedyczną ale to nie zdawało egzaminu. Już nosiłem się z zamiarem wymiany fotela ale trochę szkoda było mi kasy. W końcu się wkurzyłem i ......... wydałem 5,40zł na rurkę plus 2zł na otulinę, poświęciłem ok 10min i mam eleganckie wyparcie fotela w części lędźwiowej - tak jakbym miał wartą 600zł regulację - MIODZIO. Jakby ktoś był chętny to mogę przy okazji zrobić fotorelację z operacji "tuningowania fotela" :-) Odkąd mam wygodny fotel i doświadczenia z gradem to MINT z dieselkiem pod maską jest COOL :-) PS. Za 270zł dokupiłem podłokietnik więc z przodu mi niczego nie brakuje a z tyłu ja nie jeżdżę :-)
Komentarz