Zamieszczone przez Udesky
[O2] URUCHAMIANIE SILNIKA
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] URUCHAMIANIE SILNIKA
Od niedawna jestem posiadaczem O2 i mam problem z uruchamianiem silnika. Silnik BKC ciężko odpala. Trzeba przytrzymać na rozruszniku czasami nawe 4-5 sekund. Byłem w serwisie sprawdzali ale błędów nie wykazało, a oni nie wiedzą co to może być. proszę o jakąś pomoc.OCTAVIA II 1,9TDI ELEGANCE; XII 2004r; BKC, DSG
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Problem ten występuje na ciepłym silniku. Teraz jak zrobiło się zimno po nocy odpala na dotyk, natomiast na ciepłym problem pojawia się dużo częściej. Octavka ma przejechane 114 tys.OCTAVIA II 1,9TDI ELEGANCE; XII 2004r; BKC, DSG
Komentarz
-
-
-
Jeżeli problem jest na ciepłym silniku to Panowie nie sugerujcie bzdur: ani wina aku ani szczotek. Maicroft napisał co należy zrobić.
Komentarz
-
Tak wgrać nowy soft, ale w serwisie mi powiedzieli że nie ma nowego oprogramowania do silników BKC.OCTAVIA II 1,9TDI ELEGANCE; XII 2004r; BKC, DSG
Komentarz
-
jak Ci nie zalerzy na gwarancji to tu wgrasz nowy soft : http://www.tdi-tuning.pl/home.htm :wink: lub w innej tego type fimieZamieszczone przez witek_szale w serwisie mi powiedzieli że nie ma nowego oprogramowania do silników BKCO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz

Komentarz