ok nie ma problemu, a kiedy w jakich godzinach?
reflektor
Zwiń
X
-
reflektor
witam
jakas banda ostatnio zbila mi leflektor w mojej octavce II (octavia ma 3 lata) wymienilem leflektor na nowy,ale widze roznice w blasku miedzy nowym a trzyletnim, drodzy klubowicze czy ten nowy z biegiem czasu zblednieje i bedzie mial blask jak stary bo zastanawiam sie nad wymiana drugiego
-
-
Zamieszczone przez andriu79witam
jakas banda ostatnio zbila mi leflektor w mojej octavce II (octavia ma 3 lata) wymienilem leflektor na nowy,ale widze roznice w blasku miedzy nowym a trzyletnim, drodzy klubowicze czy ten nowy z biegiem czasu zblednieje i bedzie mial blask jak stary bo zastanawiam sie nad wymiana drugiegoByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mechollmam ten sam problem bo kupiłem tylko jedną lampę i jest różnica. mam pytanie czy wszystkie lampy mają taki sam kolor wkładu czy może różnią się odcienie żeby nie było że kupie druga i bedzie inna.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
REFLEKTOR :idea:
zakładaj tematy w odpowiednich działach a jak ci zniknie to wysil się i znajdź go tam gdzie powinien być a nie zakładaj za chwile drugiego takiego samego znowu w złym miejscu :idea: :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz