nie podzielam Waszych opini o x-boxie 360 :hehe , ale o gustach sie nie dyskutuje ....
klikanie w okolicy konsoli centralnej
Zwiń
X
-
klikanie w okolicy konsoli centralnej
octavia 131 km 2004r ASZ
ostatni zaobservowalem klikanie jak zegarek w okolicy konsolo centralne dosc glosne i natarczywe a mianowicie przekrecamu kluczyk bez zapalania auta klika jak glosnawy zegarek jedziemy klika czasem te klikanie samo z siebie zanika pojawia sie kiedy chce czasem niknie podczas jazdy potem znowu jest bylem z tym w aso popatrzyli i stwierdzili ze nie jestem 1 z tym objawem i takmusi byc dobre sobie (napewno nie jest to wylacznik awaryjnych sprawdzalem na 2 nowych) notabene wypowiedz aso wielce irytujaca dzwiek na sluch jak by dochodzil gdzies z okolic na wysokosci gdzie jest montowane radyjko.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
-
-
u mnie słychać głośną pracę przekaźników np. od grzania foteli(włącza się i wyłącza non stop-zależnie od zadanej temp.)słychać też różne przekaźniki po przekręcenu kluczyka pewnie od zasilania silnika.w czasie jazdy słychać też stukanie jakiegoś przekaźnika lub zaworka gdy przyspieszam "cyk" i jak spadają obroty przy np.zmianie biegów "cyk"możliwe że to n75 i dzwięk się przenosi przez gródź.tak więc jest cała orkiestra w niedorobionej skodzie.grzebałem w wielu autach i takie rzeczy jak zestawy przekaźników były montowane na gumowych amortyzatorach aby właśnie ograniczyć hałas. w skodzie jednak nie uznali tego za potrzebne.cykanie rytmiczne może też świadczyć o np.przegrzewaniu się przekaźnika.musisz zlokalizować skąd dokładnie dochodzi ten dźwięk.
[ Dodano: Sro 03 Wrz, 08 08:38 ]
aaa,jeszcze coś może to być zablokowana jedna z klap w obudowie nagrzewnicy.klapa stoi a silniczek próbuje ją poruszyć i przeskakuje na zębatce.potestuj i zmieniaj ustawienia nawiewów i temperatury -zobacz czy coś się będzie zmieniać.
Komentarz
-
Komentarz