Zamieszczone przez roberta
Prosze o wycene Octavi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Lukas81Za płyn do spryskiwacza też rachunki załączyłeś???
pedantyczne, ale chcac nie chcac, przyczyniajace sie do lepszego odbioru w oczach kupujacego, co pomaga ofc w sprzedazy.
lepsze takie podejscie niz "aaaj wiee pan...auto to mi sluzylo tylko do przejazdu, nic nie wymienialem, bo lubie jak mi drzy kierownica a hamulce sie zapiekaja, leje opal bo mam w piecu od C.O. i jest tanszy"
i teraz zastanow sie... ktore auto bys kupil?President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
niedasz rady za 27
Zamieszczone przez Skodio_widziałem te ogłoszenia ale auto zero elektryki starsze o rok i 60tys wiekszy przebieg....(uważam ze jest warte swojej ceny) .szczerze myslałem ze moze z 27by poszedł ...ale nie jest powidziane ze na bank bede sprzedawał sie zobaczy
Ja za 200r biala 1.6 LPG tez cenilem 14 tys poszla za 10 tys ..... tyle jest aut na rynku ... i zawsze za ta cene mozna wypasionego Pasata kupic...Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
Komentarz
-
-
sluchaj, przynajmniej gosc ktory kupowal, wiedzial ze nie tankowalem co popadnie.
pedantyczne, ale chcac nie chcac, przyczyniajace sie do lepszego odbioru w oczach kupujacego, co pomaga ofc w sprzedazy.
Nie wiem jak często i ile tankujesz, ale te rachunki to chyba dałeś nabywcy w klaserze na znaczki... :lol:
Sorky za "ot", ale zajebiście mi się spodobało z tymi rachunkami za wachę :diabelski_usmiechByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
Komentarz