Tarcze Brembo MAX. Wasze opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wasyl
    L&K
    • 2005
    • 1084

A nikt z was nie ma wykresu bądź ilustracji graficznej jaka rzeczywista jest różnica pomiędzy tarczami fabrycznymi : ASV vs ASZ vs BEMBO lub Zimermann ??? Ciekawy jestem bo odczucie podczas hamowania na pewno jest pytanie tylko jaka jest prawdziwa różnica...? :roll:
    ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
    www.wasilewski-foto.pl
    KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

• Zibi
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 491

Ciezko bedzie namierzyc odpowiedni artykul w prasie dopasowany do naszych aut.
      Jedyne co moglbym polecic to:
      domena, domeny, serwer www, serwery www, konto email, poczta, sklep internetowy, certyfikat ssl

Jest to calkiem porzadny artukulik z GT sprzed 2 lat, gdzie na przykladzie Seicento przetestowano kombinacje 3 roznych tarcz i 7 roznych klockow.

Oprocz tego z tego samego zrodla troche podstaw:
      domena, domeny, serwer www, serwery www, konto email, poczta, sklep internetowy, certyfikat ssl

Postaram sie poszukac czegos wiecej, ale moze byc ciezko.

Pozdrawiam

Komentarz

• luky8
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 623

Aktualnie mam u siebie tarcze Brembo Max oraz klocki Ferodo Premier, zrobiłem na nich na razie niewiele km, ale jestem zadowolony, dużo lepiej sie spisują niż fabryczne.
        Zapraszam na www.rebel-tuning.com

Komentarz

• leszekmw
          RS
          • 2005
          • 5356

Zamieszczone przez luky8
          Aktualnie mam u siebie tarcze Brembo Max oraz klocki Ferodo Premier, zrobiłem na nich na razie niewiele km, ale jestem zadowolony, dużo lepiej sie spisują niż fabryczne.

i ja równierz , zrobiłe 10 tys i jest na razie ok chociaż nie widzę wielkiej różnicy , niestety mam z tyłu bębenki . nie sa za głośne przy normalnym chamowaniu ale miałem teraz sytuację awaryjną w górach i wcisnąłem pedał do oporu to było słychac mocne uderzenia o nacięcia
          zahmowały dobrze całe szczęście i abs się nie włączył to chyba ok?.
          rozmawiałem z gosciem który zajmuje sie tylko hamulcami i jest chyba najlepszy mieście / zresztą też ma octę110km / to powiedział że tylko ebc nawiercane ale trzeba robić przód i tył , u niego około 1 tyś. leszek
          O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
          GVI 1.4TSI
          LANCIA YPSILON 1.2 MPI
          tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

Pracuję...