problem otwierania drzwi pilotem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • simonlukas
    Drive
    • 2009
    • 44

Zielona O1 WND XXXXX, która mnie obtrąbiła około 16.40 przed Rondem Dmowskiego na wysokości Rotundy
    Za późno spostrzegłem aby odpowiedzieć
    Pozdrawiam serdecznie
  • darmarz
    Drive
    • 2008
    • 48

Witam mam problem:
    Mam dobrą baterię w pilocie i kupiłem nową a drzwi nie można odtworzyć, doradzcie co może być przyczyną i jak ją usunąć. Pozdrawiam

Komentarz

• satoot
      Rider
      • 2008
      • 525

Re: problem otwierania drzwi pilotem

Zamieszczone przez darmarz
      Witam mam problem:
      Mam dobrą baterię w pilocie i kupiłem nową a drzwi nie można odtworzyć, doradzcie co może być przyczyną i jak ją usunąć. Pozdrawiam
      _Może_ trzeba pilota zgrać z resztą, zaprogramować od nowa?

Komentarz

• darmarz
        Drive
        • 2008
        • 48

A wiesz może jak to zrobić "zaprogramować"??

Komentarz

• misiek334
          Classic
          • 2007
          • 2

Po rozłączeniu akumulatora możemy mieć problemy z elektrycznymi szybami i centralnym zamkiem. Aby wszystko wróciło do normy musimy przeprowadzić poniższą procedurę. 1. Szyby (automatyczne otwieranie i zamykanie): Kluczyk w zamku drzwi kierowcy przytrzymać w pozycji zamknięcia tak długo, aż wszystkie okna się zamkną. Zwolnić kluczyk. Ponownie przekręcić kluczyk do pozycji zamknięcia i przytrzymać przez około 3 sekundy. 2. Po rozłączeniu akumulatora lub wymianie baterii w pilocie może się zdarzyć sytuacja że kod kluczyka i sterownika nie pasują do siebie. Dlatego kody muszą zostać zsynchronizowane w następujący sposób: Nacisnąć dowolny przycisk pilota zdalnego sterowania, po czym w ciągu minuty kluczykiem otworzyć drzwi samochodu.

Komentarz

Pracuję...