...m
Przeglad po 30.000
Zwiń
X
-
Przeglad po 30.000
Jako, że wczoraj rano przywitał mnie komunikat "SERVICE 1500km" :roll: zacząłem robić rachunek sumienia :wink:
Łozysko wymienione, gumy stabilizatora wymienione :roll:
Tak pojechac na sam przegląd to aż nie wypada :zlosnik:
Może z doświadczenia macie jakiś pomysł na co zwrócić szczególną uwagę :?: Może coś się popsuło a ja nie wiem :?: :zlosnik: I wystarczy gdzieś zajrzeć żeby to znaleźć kTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Re: Przeglad po 30.000
Zamieszczone przez MisiekWAWTak pojechac na sam przegląd to aż nie wypada :zlosnik:
Może z doświadczenia macie jakiś pomysł na co zwrócić szczególną uwagę :?: Może coś się popsuło a ja nie wiem :?: :zlosnik: I wystarczy gdzieś zajrzeć żeby to znaleźć k
Jak naprawde nie bedziesz mial nic do zrobienia, to przynajmniej dobrze i upierdliwie im pomarudz."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Re: Przeglad po 30.000
Zamieszczone przez MisiekWAWJako, że wczoraj rano przywitał mnie komunikat "SERVICE 1500km" :roll: zacząłem robić rachunek sumienia :wink:
Łozysko wymienione, gumy stabilizatora wymienione :roll:
Tak pojechac na sam przegląd to aż nie wypada :zlosnik:
Może z doświadczenia macie jakiś pomysł na co zwrócić szczególną uwagę :?: Może coś się popsuło a ja nie wiem :?: :zlosnik: I wystarczy gdzieś zajrzeć żeby to znaleźć kObecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendigdzie będziesz robić przegląd????Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Ja mam troche durny pomysł ale zadasz im ćwieka na całą dniówkę na pytanie odpowiedz
Mam jedno małe zastrzeżenie jak jade prosto to cos piszczy jakbyświerszcz może któreś łożysko czy cos zwentylatorem sam nie wiem
i jak dobrze pójdzie to goście rozbiorą pół auta i naprawią co trzeba. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPamietaj, zeby zapytac czy sprawdzili cisnienie w zapasie.Passat 2.0 TDI, 140 KM, 2007, Comfortline
mam nadzieję, że będzie równie dobry co octavia...
Komentarz
-
-
Ja byłem w tamtym tygodniu na przeglądzie 15 kkm. Przegląd w Zakręcie.
Ostatnio jakieś dziwne odgłosy wydają koła, myslałem że to opony, ale stwierdzili uszkodzenie lewego przedniego łożyska i mają wymienić na gwarancji. Nie wymienili od razu, bo muszą zamówić. W sumie trochę dziwne, że nie mieli łożysk, ale twierdzili,że to pierwszy przypadek padnietego łożyska w OII. Aż się boję czy potem wszystko dobrze poskładają.Sprzdana - Octavia II 1.9 TDI Elegance
Obecnie Ford Focus II 1.6 - najlepszy bo służbowy
Komentarz
-
Komentarz