Zamieszczone przez Marian
[O1] zimówki do rs 15 czy 16?
Zwiń
X
-
[O1] zimówki do rs 15 czy 16?
witam posiadam octe o1 z2001 rs i juz rozgladam sie za simówkami na stalowych felahc jakie tam powinny isc 15 czy 16 jakie dokałdnie parametry średnice otwórów itp? moze ktos pomoze bo sie nie znam i nie wiem czego szukac a z tymi mechanikami to roznie bywa ( dziwnie doradzaja) z góry dzieki moze ktos ma do sprzedania komplecik opon na felach?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
-
-
no ja mam letnie na aluskach i sie zastanawiam bo one troszke juz podniszczone czy kupic zimówki na stalowkach cyz lepiej przyoszczedzic albo nawet kupić same zimówki lepsze i założyc na alusy . one bardzo sie niszcza podczas zimy?BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsno ja mam letnie na aluskach i sie zastanawiam bo one troszke juz podniszczone czy kupic zimówki na stalowkach cyz lepiej przyoszczedzic albo nawet kupić same zimówki lepsze i założyc na alusy . one bardzo sie niszcza podczas zimy?ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz
-
-
Cześć,
Mam Octavie II Combi 2,0 TDi 4x4 i podobne pytanie jak "blackrs"...
Chcę założyć "zimówki" ale zastanawiam się czy nie dokupić do tego stalowych felg.
Jak radzicie? Bo niektórzy "eksperci" wręcz kłócą się czy ma to różnicę czy nie a ja nie wiem kogo słuchać.., Pomóżcie proszę...
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FisherCześć,
Mam Octavie II Combi 2,0 TDi 4x4 i podobne pytanie jak "blackrs"...
Chcę założyć "zimówki" ale zastanawiam się czy nie dokupić do tego stalowych felg.
Jak radzicie? Bo niektórzy "eksperci" wręcz kłócą się czy ma to różnicę czy nie a ja nie wiem kogo słuchać.., Pomóżcie proszę...
Pozdrawiamsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bubuDEPrzekladanie opon na ten sam komplet felg 2 razy w roku to ostatecznosc. Strata czasu, kasy, i w koncu podrapane to co mialo byc ladne. Kosztowne rozwiazanie.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz