Zamieszczone przez jajeczko
jak wyjac ta plastikowa szuflade aby nie znisczyc?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
jak wyjac ta plastikowa szuflade aby nie znisczyc?
Koledzy!!!
Prosze o pomoc, jak wyjac ta plastikowa szyflade co jest pod radiem tak zeby jej nie zniszczyc? jak wyjmowalem w astrze to sie polamaly te zaczepy (na szczescie sluzbowa :P) no ale w swojej skodzince nie chce tak
mam O1 z 2006 r.
-
Prosta sprawa, ściągasz osłonkę tą co idzie dookoła a półeczkę delikatnie podważasz śurbokrętem z jednej i z drugiej strony, wyskoczy razem z radyjkiem, lub mocno ją ciągnij do Siebie, też puści.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
Wczoraj to rozbierałem. Wyciągnij radio i ramkę do radia. Złap od tyłu i mocnym szarpnięciem najpierw z jednej strony a potem z drugiej wyjmiesz całość. Ramkę możesz też zdjąć jak chcesz. Otwórz popielniczkę i od dołu ciągnij.http://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
Komentarz
-
to zalezy jakie masz radio.....jak masz w kazdym rogu radia dziureczke to musisz miec takie specjalne wyjmaki do radia - ja jak ich nie miałem to uzywałem do tego 4 małych gwożdzików
Komentarz
-
-
piotrek_os, jesli w radiu zamiast 4 otworkow w kazdym rogu sa 2 szczeliny to potrzebne sa do wyjecia 2 blaszki dla odgiecia zaczepow i wysuniecia z szuflady/ obejmy.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
ops:
Komentarz