ja wykonałem wg tego opisu. Mam nadzieje, że się przyda.
Jaki olej silnikowy?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
no nie :lol:
szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj :idea:
[ Dodano: Pon 22 Wrz, 08 23:04 ]
ponieważ jak widzę, kolega, który zarejestrował się o 21:15 a o 21:19 zadał pytanie JAKI OLEJ DO TDI jest na tyle rozgarnięty, że nie widzi, nic niestosownego w swoim jakże roszczeniowym zachowaniu, ponadto nie chce mu się chociażby przejrzeć "istotnych tematów techniczny" i innych "startowych" topików, oraz nie chce mu się tego jakże znamiennego hasła wpisac do szukajki, poza tym jak widać nie ma zielonego pojęcia jak należy się na forum zachowywać, wyjaśniam:
rejestrujesz się, wypada chociażby rzucić okiem na to co Ci wyskakuje na monitorku, wypada się przywitać, wypada upewnić się, że kwestia, którą chcesz poruszyć NIE BYŁA MILION RAZY poruszana na forum, wtedy pytasz, drążysz i z pewnością jakąś odpowiedź dostaniesz, akurat w przypadku olejów żadnych wątpliwości tu nie rozwiejesz, ale to już zupełnie inna sprawa.
natomiast z pewnością NIE WYPADA włazić tu jak do obory i olewając wszystkie "forumowe konwenanse", bez jakiejkolwiek próby zorientowania się w interesującym nas temacie zadać legendarne pytanie po raz milion pierwszy.
NIE WYPADA również, wyjeżdżac mi tu z jakimiś "żenadami", bo takie właśnie zachowanie, to totalna, TOTALNA żenada :roll:
jeżeli tego nie czujesz, to już Twój problem.
ostrzegam, że tego typu zachowania, zawsze będą nagradzane warnami :idea:
[ Dodano: Pon 22 Wrz, 08 23:07 ]
sądząc z PW nadal nie czujesz, i dostajesz kolejne ostrzeżenie.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz