Zamów u kolegi leemarvin ma pełne Lemfordery w dobrej cenie, mam takie zamontowane i jest super.
SKODA INTERAUTO ul. Kocmyrzowska 1a
Zwiń
X
-
Od strony Olkusza lecisz na Sandomierz jak dojedziesz do momentu gdzie będzie REAL po lewej stronie jedziesz prosto po około km będzie ogromne skrzyżowanie ze światłami a za nim stacja Statoil i kfc lecisz w ich kierunku lecisz dalej prosto po lewej będzie dom handlowy Wanda lecisz dalej prosto i dojedziesz do ronda ze światłami gdzie krzyżują się dwa torowiska na tym rondzie skręcasz w lewo i po lewej stronie będziesz miał InterAuto jeśli będziesz miał problemy z dojazdem to przed Krakowem jest też Opel Interauto wjedź do nich a oni spokojnie i dokładnie cie pokierują jak dojechać na kocmyrzowską.Josepha conrada potem opolska,lubliańska,bora komorowskiego,andersa i kocmyrzowska
czyli lecisz drogami 94 wlatujesz od olkusz potem droga numer 7,79 potem sama 79 i na końcu 776saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
panowie, ostatni raz was proszę, swoje sprawy załatwiajcie na PW, live, telefonicznie, czy jakkolwiek inaczej, byle nie na forum.
żyjemy sobie w symbiozie, my korzystamy z was a wy z nas i nikogo tu nie obchodzi kto za co od kogo wziął ile kasy itp, spieprzajcie z tymi osobistymi wycieczkami stąd :evil:
[ Dodano: Nie 28 Wrz, 08 21:37 ]
zamykam i nie chcę słyszec więcej tych osobistych przepychanek :idea:
[ Dodano: Nie 28 Wrz, 08 21:56 ]
otwieram i NADAL nie chcę ich słyszeć, będą ostrzeżenia :idea:
[ Dodano: Nie 28 Wrz, 08 21:57 ]
:idea: temat został wyczyszczony z gównianych dyskusji.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz