Petrolot wa-wa Okęcie. karmie swoje auto od 2 lat i jakoś jeździ. Obecnie dostali certyfikat jakości paliwa, którym chwalą się wszystkim gościom.
uklad kierowniczy
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
uklad kierowniczy
Witam, ostatnio wrocilem z dluzszej trasy (jakies 3k) no i zauwazylem ze uklad kierowniczy duzo glosnie pracuje no i ze tak powiem... nawet delikatne zgrzyty sa jak kreci sie na parkingu (i nie tylko). Moje zapytanie jest takie czy ktos mial takowy problem, dzisiaj dzownie sie umowic z ASO na przeglad (podejrzewam ze wymiana drazka bedzie) co z tym nie tak, ale milo by bylo wiedziec od użytkownikow o ich przypadkach...
pozdrawiam
-
a ja tak sie zastanawiam jak to ASO fajnie działa - jak autko na gwarancji i jedzie sie z jakimś problemem to oni wtedy nic nie slyszą i dla nich jest wszystko ok, z cyklu TTTM, a jeśli po gwarancji to z chęcią wymienialiby jak najwięcej... :evil:
Komentarz
-
Re: uklad kierowniczy
Lekkie zgrzyty tez mam na postoju ,ale nie zawsze , na jazde nie ma to u mnie wplywu i jest malo upierdliwe ,wiec nie wnikam narazie co to :szeroki_usmiechZamieszczone przez grisza85delikatne zgrzyty sa jak kreci sie na parkingu (i nie tylko). Moje zapytanie jest takie czy ktos mial takowy problem
Komentarz
-
Komentarz
-
przez telefon ASO powiedzialo ze drazek wymienia... zobaczymy jak do nich pojade i wymienia...
dzieki za odpowiedzi
Komentarz
-
ja wymieniałem i chyba coś jeszcze od kolumny, pamiętam że wszystko rozkręcali. Ale powodem było wpadnięcie w dużą dziurę (zima) po paru dniach wyczuwałem delikatny luz na kierownicy jak stałem na światłach.... :wink:
Komentarz
Komentarz