uklad kierowniczy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nastar
    Rider
    • 2005
    • 460

uklad kierowniczy

Petrolot wa-wa Okęcie. karmie swoje auto od 2 lat i jakoś jeździ. Obecnie dostali certyfikat jakości paliwa, którym chwalą się wszystkim gościom.
    Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
  • grisza85
    Drive
    • 2005
    • 84

uklad kierowniczy

Witam, ostatnio wrocilem z dluzszej trasy (jakies 3k) no i zauwazylem ze uklad kierowniczy duzo glosnie pracuje no i ze tak powiem... nawet delikatne zgrzyty sa jak kreci sie na parkingu (i nie tylko). Moje zapytanie jest takie czy ktos mial takowy problem, dzisiaj dzownie sie umowic z ASO na przeglad (podejrzewam ze wymiana drazka bedzie) co z tym nie tak, ale milo by bylo wiedziec od użytkownikow o ich przypadkach...
    pozdrawiam

Komentarz

• adik_s
      Rider
      • 2005
      • 259

a ja tak sie zastanawiam jak to ASO fajnie działa - jak autko na gwarancji i jedzie sie z jakimś problemem to oni wtedy nic nie slyszą i dla nich jest wszystko ok, z cyklu TTTM, a jeśli po gwarancji to z chęcią wymienialiby jak najwięcej... :evil:

Komentarz

• Samiec
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 4287
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Re: uklad kierowniczy

Zamieszczone przez grisza85
        delikatne zgrzyty sa jak kreci sie na parkingu (i nie tylko). Moje zapytanie jest takie czy ktos mial takowy problem
        Lekkie zgrzyty tez mam na postoju ,ale nie zawsze , na jazde nie ma to u mnie wplywu i jest malo upierdliwe ,wiec nie wnikam narazie co to :szeroki_usmiech
        TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
        SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2004
          • 25757
          • Audi

Na postoju zgrzyty (dokladnie cos szczelalo) przy kreceniu kierownica u Jackala powodowaly wywalone lozyska w kolumnach McPersona.
          Nie sadze aby polecial jakis drazek kierowniczy, to sa akurat rzeczy ktore w Octavi nie padaja tak szybko.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• grisza85
            Drive
            • 2005
            • 84

przez telefon ASO powiedzialo ze drazek wymienia... zobaczymy jak do nich pojade i wymienia...
            dzieki za odpowiedzi

Komentarz

• wasyl
              L&K
              • 2005
              • 1084

ja wymieniałem i chyba coś jeszcze od kolumny, pamiętam że wszystko rozkręcali. Ale powodem było wpadnięcie w dużą dziurę (zima) po paru dniach wyczuwałem delikatny luz na kierownicy jak stałem na światłach.... :wink:
              ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
              www.wasilewski-foto.pl
              KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

Pracuję...