Witamy ponownie :szeroki_usmiech
laser jammer
Zwiń
X
-
laser jammer
witam wszystkich
mam pytanko czy ktos stosowal albo widzial , jak dziala laser jammer . chcialbym kupic ale niewiem czy to jest takie dobre jak pisza [ prawdopodobnie dziala to tak ze robiac pomiar predkosci laserem ,sygnal nie wraca do pistoletu policjanta ]. jesli ktos cos wie napiszcie. jesli niewiecie co to jest poszukaj na EBAY lub YUOTUBE.
-
-
Odpuść sobie, nie warto, a to co piszą na forach i reklamują to można sobie między książki w biblioteczce wsadzić.
Gra nie warta świeczki, szkoda kasy i nadmuchanej w próżni nadziei.
Wybór należy do Ciebie.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gryzlizobacze co inni maja do powiedzenia na ten temat , ale wydaje mi sie ze niewielu uzywa tego bo jest bardzo drogie i dlatego niema jednoznacznej odpowiedzi
jak masz za dużo kasy to wpłać na konto jakiejś zaufanej fundacji a nie jakiemuś naciągaczowi - żeby nie napisać złodziejowi :roll:NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
ale tak naprawdę są sprzęty które zakłócą prace radarów ale na allegro tego nie kupisz ani na ebay-u a cena przekracza grubo ponad 5kzł więc nie wiem czy warto taką kasę wydawać bo to urządzenie też jest wykrywalne a wtedy to już tylko dobry adwokat ci pomoże oszczędzić
jak narazie jednym ze skuteczniejszych urządzeń na rynku jest cb-radio a przednim jazda zgodnie z przepisami
Komentarz
-
Komentarz