A może po prostu zrobić to bezgotówkowo ? i upoważnic serwis autoryzowany do rozliczenia się z ubezpieczycielem . Fakt ze naprawa bez bonusów dla Ciebie ale masz naprawione w serwisie autoryzowanym , z gwarancja i nie bujasz sie z kwitami .
Szybkie pytanie dot.felg
Zwiń
X
-
Szybkie pytanie dot.felg
A mianowicie,przymierzam sie do zakupu felg aluminiowych a dokladniej takich
lub
I moje pytanie brzmi,czy one bedą rozmiarowo pasować do O1 kombi??Bo na forum wyczytalem że et jest ok,i konfigurator Alcar'a też tak podaje,zaś znajomy który ma zaklad z oponami mówil że może obcierać:/ Wiec sam już nie wiem.Może on tak tylko mówi,bo chce żebym kupil felgi u niego:/? Aha,i czy potrzebuje do nich jakiś certyfikat??
I takie jeszcze jedno pytanko,czy ktoś z Was mógly zrobić virtuala czarnej O1 kombi na tych felgach?Albo wrzucić jakieś podobne zdjęcie.Bylbym bardzo wdzięcznybo niewiem na które sie zdecydować.
-
-
Zamieszczone przez Arti_r1eee,niewiem hehe co to za marka.Lepiej bardziej sie zastanowić nad nimi?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Arti_r1, troche się rozeznałem co do firm tych felg. Ogólnie zajmują się oni wyrobem replik znanych marek. Materiał z jakiego to robią nie jest najlepszy gatunkowo - MIĘKKI, pzy częstej jeździe miejskiej (krawężniki, dziury, torowiska) porobią się z nich kartofle i ciężko to będzie wyważyć w następnych sezonach. Rozmawiałem z kolegą który pracuje w firmie gdzie m.in. regenerują felgi i też rewelacyjnych opinii o nich nie miał. Też się podpaliłem (na 17"), bo cena zachęcająca ale.... :?
Komentarz
-
Komentarz