Szybkie pytanie dot.felg

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mitob
    Drive
    • 2009
    • 65

Szybkie pytanie dot.felg

A może po prostu zrobić to bezgotówkowo ? i upoważnic serwis autoryzowany do rozliczenia się z ubezpieczycielem . Fakt ze naprawa bez bonusów dla Ciebie ale masz naprawione w serwisie autoryzowanym , z gwarancja i nie bujasz sie z kwitami .
    Pozdrawiam
    MITOB

I :czerwona: GW
  • Arti_r1
    RS
    • 2008
    • 2626

Szybkie pytanie dot.felg

A mianowicie,przymierzam sie do zakupu felg aluminiowych a dokladniej takich

lub

I moje pytanie brzmi,czy one bedą rozmiarowo pasować do O1 kombi??Bo na forum wyczytalem że et jest ok,i konfigurator Alcar'a też tak podaje,zaś znajomy który ma zaklad z oponami mówil że może obcierać:/ Wiec sam już nie wiem.Może on tak tylko mówi,bo chce żebym kupil felgi u niego:/? Aha,i czy potrzebuje do nich jakiś certyfikat??
    I takie jeszcze jedno pytanko,czy ktoś z Was mógly zrobić virtuala czarnej O1 kombi na tych felgach?Albo wrzucić jakieś podobne zdjęcie.Bylbym bardzo wdzięczny bo niewiem na które sie zdecydować.
    Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
    Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

6,5J x 16", ET 42
      tak jest w fabryce, tu masz szerszą felgę i mniejsze ET...

a co to za felgi w ogóle, bo jakieś takieś nieprzekonujące markowo :?:
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• cysterniarz
        RS
        • 2008
        • 1887
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Arti_r1, obcierać nie powinno, u siebie tez mam et35 przy 7" i jest looz.
        a tu wizualizacja na szybko :arrow: fotka
        IMHO te lakierowane na czarno ładniejsze

Komentarz

• Arti_r1
          RS
          • 2008
          • 2626

czyli co,mogą jednak nie pasować?? eee,niewiem hehe co to za marka.Lepiej bardziej sie zastanowić nad nimi?
          dzięki bardzo cysterniarz za tak szybką wizualizacje.

Czarna O1 rs-line tdi
          Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• chevidan
            Drive
            • 2008
            • 80

co prawda nad felami do mojej octy dopiero myślę,ale mam fotkę drugiego auta z mojej stajni na podobnych felach.z czarnym autem prezentują się rewelacyjnie.
            Załączone pliki

Komentarz

• Big
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 6389

Zamieszczone przez Arti_r1
              eee,niewiem hehe co to za marka.Lepiej bardziej sie zastanowić nad nimi?
              Ja ci radzę kup porządne markowe fele. Ja ostatnio też przechodziłem przez fascynację różnymi tzw. kopiami oryginalnych felg koncerny VAG. Ale sami sprzedawcy wibili mi to z głowy mówiąc że to sa felgi które maja przwede wszystkim ... wygladać a nie służyć. A że chciałem zakupić 2-gi komplet alumów - na zimowe opony - to zrezygnowałem z byle jakich felg i kupiłem Alumy ATT 640 (nają bardzo dobre opinie). Za 16" felę ATT zapłaciłem 315 zł/szt
              Czarny Elegance

Komentarz

• cysterniarz
                RS
                • 2008
                • 1887
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Arti_r1, troche się rozeznałem co do firm tych felg. Ogólnie zajmują się oni wyrobem replik znanych marek. Materiał z jakiego to robią nie jest najlepszy gatunkowo - MIĘKKI, pzy częstej jeździe miejskiej (krawężniki, dziury, torowiska) porobią się z nich kartofle i ciężko to będzie wyważyć w następnych sezonach. Rozmawiałem z kolegą który pracuje w firmie gdzie m.in. regenerują felgi i też rewelacyjnych opinii o nich nie miał. Też się podpaliłem (na 17"), bo cena zachęcająca ale.... :?

Komentarz

• Arti_r1
                  RS
                  • 2008
                  • 2626

Dzięki bardzo za to info:] Już zrezygnowalem z tych felgów,i zastanawiam sie nad którąś z tych

ale tak bardziej mi pasuje ta toora Raz jeszcze dzięki wielkie za to info.
                  Aha i zna ktoś jakiś porządny salon z felgami w okolicach Katowic?? (porządny tzn.żeby byl jakiś wybór:])

Czarna O1 rs-line tdi
                  Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...