Do tego potrzebny jest specjalistyczny sprzęt a nie dobry specjalista. Może to zabrzmi głupio ale ustawianie geometrii, zbieżności zrobiłem bodajże w jakimś Kwik Fit i szczerze mówiąc byłem zadowolony. Co do przeglądu zawieszenia to nie wiem sam szukam jakiegoś porządnego serwisu.
Geometria, przeglad zawieszenia - gdzie w Warszawie?
Zwiń
X
-
Geometria, przeglad zawieszenia - gdzie w Warszawie?
Chce zrobic przeglad swojego zawieszenia, znaczy sie zawieszenia w mojej Octavii. :mrgreen:
Do wymainy beda jakies gumy, itp., ustawienie geometrii itd.
Zastanawiam sie czy zrobic to w ASO czy moze jestescie w stanie polecic jakis dobry punkt w Warszawie lub okolicach?TDI 205PS
-
-
Zamieszczone przez leffRobert Stepien tel 0501050450
robia zarowno geometrie jak i mechanike, wymiane itd.... full service
[ Dodano: Nie Lis 14, 2004 ]
Odgrzewam kotleta poniewaz dokonalem wlasnie przegladu zawieszenia.
Do wymiany poszly gumy drazka stabilizatora (jak podejrzewalem), dolne (?) silentbloki (tak sie to pisze?) i jeszcze jakas pierdola.
Koszt czesci - 200PLN
Koszt robocizny + geometria - 400PLN
Samochod prowadzi sie o niebo lepiej. :shock:
BTW: Naprawa odbyla sie w ASO poniewaz nie musialem placic za robocizne.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BioBogonMiKruS, po jakim przebiegu robiłeś to sprawdzenie zwiechy?
Pytam, bo mi coś ostatnio stuka, a mam w sumie 32kkm przejechane dopiero i nie wiem czy mam zwidy, czy faktycznie coś może być zwalone.TDI 205PS
Komentarz
-
-
jesli moge odgrzac to jakis ASO albo warsztat do polecenia na Pradze w Warszawie albo gdzies w okolicach Rembertowa?
Nowy tu jestemOCTAVIA I 1.4BCA 2007
COROLLA CLUB E10 TEAM Sekcja Czerwona
„Czym lepiej poznaje swojego psa tym mniej lubię ludzi”
Komentarz
-
Komentarz