Foss, Wersja E100 jest wersja limitowana do ktorej nie da sie nic zamowic. Wiec nie jest to auto robione pod klienta tylko gotowiec.
Normalnie wszystkie auta sa robione pod klienta i trwa to troche dluzej i nie musiales czekac na ksiazke pojazdu tydzien lub dwa co uwazam za znaczny sukces :szeroki_usmiech
Maicroft, Odpowiedziałem na "tu się witamy" ale oczywiście powtórzę - 2.0TDI DSG, wziałem preselekta i po 3 dniach muszę powiedzieć, że był to dobry wybór. Poza tym zjechali z ceny przysłowiowe 4-6% i dodali jakichś pierdół(gumowe dywaniki, wkładka do bagażnika i jakies tam gadżety) za 1500PLN. Było miło i sympatycznie. Ciekawe jak będzie w serwisie. Na pewno szanownych kolegów powiadomię. do zo
Maicroft, postaram sie.Dzieki za zaproszenie.Na razie sytuacje utrudnia moja 1,5 miesieczna corka ostatnio (we wtorek 4 godziny po odebraniu auta) smignelismy tylko z zona obok R66 bez zatrzymywania bo Najmniejsza sie tak darla,ze jej dno bylo w d... widac!A w takich warunkach...ciezko cokolwiek robic :P. Faktu, ze jestem pierwszy na tym forum z ta kombinacja silnika i skrzyni nie zarejestrowalem. Z tego co widze szkoda, tez lada moment bedzie mial taka sama Octe. Niestety albo i stety czesciej w aucie bedzie na ulicy spotkac moja zone niz mnie - taki los kochajacego ojca rodziny
[ Dodano: Czw 01 Wrz, 05 15:46 ] szkoda, dokładnie tak - tez WB
Pytanie do wszystkich, którzy w ostatnim okresie odebrali nową zabawkę jak długo czekaliście na odbiór po złożeniu zamówienia. Jak to się ma w przypadku standardowej opcji np. 1.9 ambiente 77kW. Jakie ekstrasy wynegocjowaliście przy zakupie, czy diler skłonny był do stosowania ew. obniżek ceny.
Myślę, że te informacje pomogą mi i innym potencjalnym nabywcom nowego pojazdu.
Dodam, że będzie to moja druga skoda w tym samym salonie.
pzdr.
Witaj
Ja czekałem ok 7-8 tygodni, na mocno niestandartową konfigurację - autko było robione na indywidualne zamówienie. Co do dodatków, to zrobiłe listę, podliczyłem cenę, i odpytałem sprzedwców z ewentualnych rabatów. Wygrał ten który dał największy ))
Jako czysty "gift" dostałem komplet wycieraczek.
Komentarz