Czas oczekiwania itp.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Foss
    Classic
    • 2005
    • 18

Witam!

Ja chyba miałem szczęście - złożyłem zamówienie 22go sierpnia a 30tego odebrałem auto.

Pozdrawiam

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Foss, Wersja E100 jest wersja limitowana do ktorej nie da sie nic zamowic. Wiec nie jest to auto robione pod klienta tylko gotowiec.
      Normalnie wszystkie auta sa robione pod klienta i trwa to troche dluzej i nie musiales czekac na ksiazke pojazdu tydzien lub dwa co uwazam za znaczny sukces :szeroki_usmiech

Pochwal sie co to za silnik masz :wink:
      Spritmonitor.de

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

poza tym jak bierzesz auto z placu to nie czekasz praktycznie w ogole.
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• Foss
          Classic
          • 2005
          • 18

Maicroft, Odpowiedziałem na "tu się witamy" ale oczywiście powtórzę - 2.0TDI DSG, wziałem preselekta i po 3 dniach muszę powiedzieć, że był to dobry wybór. Poza tym zjechali z ceny przysłowiowe 4-6% i dodali jakichś pierdół(gumowe dywaniki, wkładka do bagażnika i jakies tam gadżety) za 1500PLN. Było miło i sympatycznie. Ciekawe jak będzie w serwisie. Na pewno szanownych kolegów powiadomię. do zo

Komentarz

• Maicroft
            Moderator
            S_OCP MemberModeratoRS
            • 2004
            • 25757
            • Audi

Foss, No to jestes pierwsza wiadomo mi osoba na tym forum z tym silnikiem i DSG. Ale to sie zmieni :twisted:

Gratuluje zakupu, jak bedziesz mial czas to podjedz na spota, bedzie kilka osob chetnych zobaczyc ta limitowana edycje
            Spritmonitor.de

Komentarz

• szkoda
              RS
              S_OCP Member
              • 2005
              • 22543

Zamieszczone przez Maicroft
              Foss, No to jestes pierwsza wiadomo mi osoba na tym forum z tym silnikiem i DSG. Ale to sie zmieni :twisted:
              juz sie zmienilo, juz sie zmienilo - TUTAJ

Foss, widze ze ty tez WB!
              saport techniczny baj DGW
              była BKD+DSG '05 120kkm
              była BXE '08 190kkm
              no i nie ma :-)

Komentarz

• Foss
                Classic
                • 2005
                • 18

Maicroft, postaram sie.Dzieki za zaproszenie.Na razie sytuacje utrudnia moja 1,5 miesieczna corka ostatnio (we wtorek 4 godziny po odebraniu auta) smignelismy tylko z zona obok R66 bez zatrzymywania bo Najmniejsza sie tak darla,ze jej dno bylo w d... widac!A w takich warunkach...ciezko cokolwiek robic :P. Faktu, ze jestem pierwszy na tym forum z ta kombinacja silnika i skrzyni nie zarejestrowalem. Z tego co widze szkoda, tez lada moment bedzie mial taka sama Octe. Niestety albo i stety czesciej w aucie bedzie na ulicy spotkac moja zone niz mnie - taki los kochajacego ojca rodziny

[ Dodano: Czw 01 Wrz, 05 15:46 ]
                szkoda, dokładnie tak - tez WB

Komentarz

• jarek_wt
                  Ambiente
                  S_OCP Member
                  • 2005
                  • 154

Re: Czas oczekiwania itp.

Zamieszczone przez jacq
                  Pytanie do wszystkich, którzy w ostatnim okresie odebrali nową zabawkę jak długo czekaliście na odbiór po złożeniu zamówienia. Jak to się ma w przypadku standardowej opcji np. 1.9 ambiente 77kW. Jakie ekstrasy wynegocjowaliście przy zakupie, czy diler skłonny był do stosowania ew. obniżek ceny.
                  Myślę, że te informacje pomogą mi i innym potencjalnym nabywcom nowego pojazdu.
                  Dodam, że będzie to moja druga skoda w tym samym salonie.
                  pzdr.
                  Witaj

Ja czekałem ok 7-8 tygodni, na mocno niestandartową konfigurację - autko było robione na indywidualne zamówienie. Co do dodatków, to zrobiłe listę, podliczyłem cenę, i odpytałem sprzedwców z ewentualnych rabatów. Wygrał ten który dał największy ))
                  Jako czysty "gift" dostałem komplet wycieraczek.

pozdrawiam
                  Jarecki
                  Octavia II, 2.0 TDI, Elegance

Komentarz

Pracuję...