nortmalnie lepiej niż w instrukcji obsługi :wink:
przeplywomierz
Zwiń
X
-
Wiedza użytkownika o aucie musi być na odpowiednim poziomie....po to służy to forum. W epoce elektroniki i zaawansowanych technologi które kryją nasze auta łatwo sie pogubić, a oszustów dzisiaj na rynku nie brakuje. Wiec lepiej skonsultować problem i mieć wiedzę niż płacić frycowe cwaniakom :?Pogromca mitów...o pieknych koniach
Komentarz
-
-
Witam,
ostatni raz o przeplywce (mam nadzieje). Pojechalem do ASO wymienilem na regenrowana z 2 letnia gwarancja i kosztowalo mnie to z wymiana 460 PLN. Tą dziwna, padnietą przeplywke oddalem. Autko hula az milo. Jeszcze raz podziekowania dla Masters`a za diagnostyke i info o programie Bosch`a wymiany padnietych przeplywek na regenerowane w ASO. To bardzo cenna informacja o ktorej serwis ASO jakos nie informuje :x. Taka jest polityka skody, taki jest polski kapitalizm. Wielkie dzieki -- super forum.
Pozdr
MichalOctavia TDI 90 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MichalWitam,
ostatni raz o przeplywce (mam nadzieje). Pojechalem do ASO wymienilem na regenrowana z 2 letnia gwarancja i kosztowalo mnie to z wymiana 460 PLN. Tą dziwna, padnietą przeplywke oddalem. Autko hula az milo. Jeszcze raz podziekowania dla Masters`a za diagnostyke i info o programie Bosch`a wymiany padnietych przeplywek na regenerowane w ASO. To bardzo cenna informacja o ktorej serwis ASO jakos nie informuje :x. Taka jest polityka skody, taki jest polski kapitalizm. Wielkie dzieki -- super forum.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MichalWitam,
ostatni raz o przeplywce (mam nadzieje). Pojechalem do ASO wymienilem na regenrowana z 2 letnia gwarancja i kosztowalo mnie to z wymiana 460 PLN. Tą dziwna, padnietą przeplywke oddalem. Autko hula az milo. Jeszcze raz podziekowania dla Masters`a za diagnostyke i info o programie Bosch`a wymiany padnietych przeplywek na regenerowane w ASO. To bardzo cenna informacja o ktorej serwis ASO jakos nie informuje :x. Taka jest polityka skody, taki jest polski kapitalizm. Wielkie dzieki -- super forum.
Pozdr
Michal
Nie za ma coPogromca mitów...o pieknych koniach
Komentarz
-
-
AWARIA!
Zamieszczone przez GuciekFajny wykład Master"s aż chce się czytać!
Komentarz
-
AWARIA!
Zamieszczone przez Nexus6hm, to samo można by powiedzieć o giełdzie w Poznaniu :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Witam wszystkich po przerwie
Czy to możliwe zeby w ciągu 4 m-cy po raz drugi wysrała mi się przepływka ??
przejechałem 8 tysiecy km i dzisiaj przy wyprzedzaniu na 4 biegu dokładnie przy 130 km/h lekie szarpniecie i mocny spadek mocy i max 120/h przyspieszał jak zółw . Po wyłączeniu auta i ponownym rozruchu wszystko wraca do normy dziwne jest to ze gazowałem skode poźniej podczas jazdy na 3 biegu do ok 4.8 tys obrotów i nic sie ne wysrało jednak przerzucenie na 4 i 130/h znowu to samo
jak myslicie poszła przepływka ??? oczywsiscie kupiłem orginał Bosha wiec chyba mam go na gwarancji
pozdrawiam i tHanx za wszystkie podpowiedzi
Szuwar1.9 TDI 110 KM SLX 2000 AHF
Komentarz
-
Komentarz