witaj.
[O1] oslona na zime
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Chłopaki pisali kiedyś że nie ma sensu bo praktycznie nie widać różnicy.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz
-
-
idzie wymienić nawet co tydzień na "nowszy" modelZamieszczone przez MaicroftTekturka jest najtansza i najskuteczniejsza
i nie pęka na mrozie ... :wink:
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
bo jak masz sprawny termostat to i bez tego duży obieg jest zamknięty przed przekroczeniem temperaturyZamieszczone przez giiiienekJa miałem założone takie coś w tamtym roku i wcale nie nagrzewał sie szybciej. Nic to nie daje
MZ zabawka dla ludzi z niesprawnym termostatem, no i ew. do ochrony przed brudem (za to: jak mnie kiedyś dwa tiry obsypały śniegiem z zasp to miałem pięknie umytą chłodnicę :-D )
Komentarz
-
Ale co wam z czystego silnika ? :lol: Ździwiłbyś się jak wygląda mój silnik po prawie 5 latach i ani jednym czyszczeniu i bez żadnych osłon chłodnicy :wink:Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Faktycznie efekt jest raczej trudno zauważalny ale poprawia psycho ( czytaj:samopoczucie)Teraz xenony by krzynol
Komentarz
-
ale jak silnik jest czysty to też jest radocha. ja np. swój przy każdym myciu auta przecieram wilgotną szmatką z kurzu i brudu
chore wiem no ale...
Komentarz

Komentarz