Dzięki za uwagi. Chyba sobie odpuszczę.
wyciek przy pompie wspomagania hamulców
Zwiń
X
-
wyciek przy pompie wspomagania hamulców
Zauważyłem wyciek przy pompie wspomagania hamulców. Zdjęcia pokazują zbliżenie. Czy to normalne? Powinienem szybko jechać z tym do serwisu? Pytam, bo mam przegląd za około miesiąc i nie wiem czy czekać z tym czy to może być coś poważnego.
Nie zauważyłem niczego dziwnego w pracy silnika itp. Pod samochodem też za bardzo nie ma plam. Samochód nie bierze oleju jakoś bardziej.
Poradźcie co robić :?:Leon FR 2.0TDI 170KM
-
-
A może pompa próżniowa???
Miales zmieniany rozrzad?
Znaczy się nic groźnego? Poczekam z tym do przeglądu we wrześniu.
Dzięki za info
[ Dodano: Sob 17 Gru, 05 11:40 ]
Odgrzewam kotleta :x
Na przeglądzie przy 29kkm wymienili mi tą uszczelkę. Problem, że teraz mam 34kkm i znowu się zaczęło sączyć. :evil:
Czy ktoś miał powrót tego po wymianie uszczelki? Może teraz już nie wymieniać w serwisie tylko kupić samemu jakąś lepszą uszczelkę i monotować w normalnym warsztacie?
Trochę mam opory, bo jest gwarancja jeszcze, ale jak ma mi znowu lecieć olej za 2 miechy to chętnie bym zrobił to jakoś lepiej.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
u mnie jest to samo podobno trzeba wymienic oring i po wszystkim,te czekam do przegladu bo autko na gwarancjik
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
skoro masz auto na gwarancji to lec i niech usuna to na gwarancji poco ty masz zaa to placic??? zreszta jak juz ci raz to naprawiali i nienaprawili to jest ich wina i mozesz to reklamowac
ja bym pojechal do nich i kazal im to usunac na ich koszt!!!
a tak z ciekawosci gdzie byles usuwac usterke w Gallu czy Elcar
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chester121skoro masz auto na gwarancji to lec i niech usuna to na gwarancji poco ty masz zaa to placic??? zreszta jak juz ci raz to naprawiali i nienaprawili to jest ich wina i mozesz to reklamowac
ja bym pojechal do nich i kazal im to usunac na ich koszt!!!
a tak z ciekawosci gdzie byles usuwac usterke w Gallu czy ElcarLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle masz auto na gwarancji w koncu czy nie, bo jesli tak to odstaw to i zarzadaj na pismie usuniecia usterki pod grozba procesu sadowego, powolujac sie na to, ze wyciek powoduje zagrozenie dla zycia Twojego i pasazerow jezdzacych z Toba. Bo widac, ze leca sobie w kulki i nie wiedza jak to zrobic.k
Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
w gallu to by wszystko wyjasnialo
tam pracuja lekko mowiac partacze pojedz do elcara na graunwaldzie i zrobia ci to bez problemu
w gallu na przegladze chlopaki nawet nie potrafily ustawic mi swiatel(smiech na sali)
musialem sam w domu zrobic bo wszystko oswietlaly tylko nie droge, i zapaskudzili mi auto
bo te pokrowce juz mieli wytarte i cale siedzenie zapackane, jak to zobaczylem to sie tak
wku.....m ze odrazu oddali kase za mycie calej tapicerki i foteli(calego wnetrza) jakies 100zl
(nie pamietam dokladnie)
do tego gall jest drozszy niz elcar!
Komentarz
-
Komentarz