Kluczyk scyzoryk

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • buzisylwek
    Drive
    • 2005
    • 78

Kluczyk scyzoryk

djczas, Jak ktos jezdzi, jak ty to tak :szeroki_usmiech ja tam zawsze do 20km/h przeginam, chyba ze jest niedziela :diabelski_usmiech
    1.8 TSI - 160KM
  • jabol79
    Classic
    • 2005
    • 32

Kluczyk scyzoryk

Witam
    Czy ktos z was dorabial sobie taki kluczyk?
    Jaki kupic na 2 czy na 3 przyciski?
    Gdzie (w Warszawie) i za ile mozna go zaprogramowac tak aby dzialal jak pilot od alarmu?

Pozdrawiam

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Uzyj szukajki. Jest ladnie opisane
      TDI 205PS

Komentarz

• BOBI-X
        Classic
        • 2006
        • 37

sorry ze sie wtrace ale ja juz mam sine oczy od szukania wszystko przelecialem i problemu dopasowania pilota w kluczyku nie udalo mi sie rozwiazac-tak ze jesli "jabol79" pyta a szanowny pan "mikrus" nie wie to niech go do wyszukiwarki nie odsyla.podziekowania za trud odpisania dla "mikrusa"z wyrazami wdziecznosci

Komentarz

• -Piotr-
          L&K
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1018
          • Octavia III (5E3)
          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Temat ciekawy i nigdy nie wiadomo kiedy możę się przydać.

O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
          KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
          O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

• MiKruS
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 7976

Zamieszczone przez BOBI-X
            sorry ze sie wtrace ale ja juz mam sine oczy od szukania wszystko przelecialem i problemu dopasowania pilota w kluczyku nie udalo mi sie rozwiazac-tak ze jesli "jabol79" pyta a szanowny pan "mikrus" nie wie to niech go do wyszukiwarki nie odsyla.podziekowania za trud odpisania dla "mikrusa"z wyrazami wdziecznosci
            Wystarczy, ze wpiszesz w wyszukiwarce slowo "klucz" i na jednym z pierwszych miejsc masz temat w ktorym jest ten sam problem opisany.
            Jak wiec widzisz nie trzeba byc nawet specjalnie inteilgentnym, zeby odnalezc jakies info na ten temat.

Ale trzeba juz byc chyba głupim, zeby pozwolic sobie na chamską osobistą wycieczke pod moim adresem, skoro spokojnie napisalem koledze Jabol79, zeby uzyl szukajki, gdyz problem jest ladnie opisany.

Akurat w tym czasie ten temat byl na biezaco, ale skad mozesz to wiedziec, skoro wyciagasz temat sprzed ponad roku, zeby wylać tu swoje żale.

W zasadzie powinienem Cie kopnac w dupe i dac Ci bana, ale nie chce byc sędzią we własnej sprawie.
            Natomiast temat zamykam, bo nie mam ochoty na flame war. Mam nadzieje, ze Twoja "duma" przelknie to, ze mam ostatnie slowo. Niech to bedzie rekompensata dla mnie za Twoj bezpodstawny atak.

[ Dodano: Nie 05 Lis, 06 11:42 ]
            -Piotr-, Brawo!
            TDI 205PS

Komentarz

Pracuję...